4 yumurtalı olarak 1 sene önce aldığım yerli çiftimin bu kuluçkadan sonra 3 kuluçka geçirmesine rağmen sonuç hüsran oldu. Kuşu aldığımdaki 4 yumurta boş çıktı, ben de kafesi ve yuvalığı değiştirdim (kafes küçüktü ve yuva sağlıksız ince suntadan yapılmış bir yuvaydı). Bu değişimden 5 ay sonra 3 yumurta daha yaptılar, 3 'ünden de yavru çıktı ama çıktığı anda hepsi öldü (nedenini bir türlü öğrenemedim), sonra 2 yumurta daya yaptı, bu seferde erkek kızıştı, dişiyi yuvaya almadı, dolu iki yumurtayı başka çift altına kaydırdım ama geç kaldım galiba yine yavru alamadık, ben de en son erkeği değiştirdim, dişi yine çiftleşti ve 2 yumurta yaptılar, bu erkek daha sakin bir kuş, her şey yolundaydı ki ilk yumurtanın çıkmasına 2 gün kala dişi kuluçkadan kalktı, dişi tüy dökümüne girdi, stresten mi oldu veya mevsimden mi oldu bilmem ama dişi kuluçka öncesi tüy dökümündeydi zaten, dolu iki yumurta boşa gitti, nerde yanlış yapıyorum anlamadım, kafes çifthane, yuvalık eskisine göre biraz küçük ama tabanında oval oyuk da var, yuvanın iç kısmının ölçüleri En:12,5 cm, Boy:18 cm, Yükseklik: 14 cm, Yuva mı küçük, yuvaya havalandırma deliği mi açayım bilemedim, kuşun yaşı nereden baksan 2,5-3 var, zaten en fazla 3 yumurta yapıyor, bakımları süper, mürekkep balığı kemiği, gaga taşı eksik olmuyor, cede mama veriyorum, mama içine wunder vogel calsiyum plus, optimum feeder, bira mayası, probiyotik, diyazm 256, supervit forte, arada sırada çimlenmiş buğday ve keçi boynuzu tozu da ekliyorum ve son kuluçkasında ilk yumurtadan sonra mamayı kestim, bu arada Wunder vogel calsiyum plus mamaya eklememe rağmen yumurta sayısı artmadı, suya da ekleniyor mu bu ürün, önerileriniz bekliyorum...