4 SAAT OLDU FAKAT YUMURTAYI KIRAMADI???

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
[̲̅c̲̅][̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅i̲̅][̲̅t̲̅]
Soyadı
[̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅l̲̅][̲̅a̲̅][̲̅k̲̅]
ÜSTADLAR 4SAAT OLDU FAKAT YUMURTAYI KIRMAYI BAŞARAMADI.BENDE İNE İLE DELDİM Bİ SAKINCASI OLURMU ACABA.YAVRUYA ZARAR VERMİŞ OLABİLİRMİYİM?YORUMLARINIZ BEKLİYORUM....

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
YUMURTAYA İĞNE SOKMAK MANTIKLI MI SİZCE.YAVRUYA BATIRMIŞ OLABİLİRSİNİZ.BİDE  4 SAAT OLDU DEMİŞSİNİZ. KUŞUNUZ SİZE BELLİ BİR SAATMİ VERDİ . BİRAZ SABIRLI OLUN.

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
YAVRUYA BATIRMADIM HAVA ALMASI İÇİN DELMİŞTİM.YAVRUYA Bİ ZARAR GELMEMİŞSE BU YAPTIĞIM YANLIŞMI DOĞRUMU?VEYA DELDİĞİMDEN DOLAYI ÖLEBİLİRMİ BUNU MERAK EDİORUM :(

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
SONRADAN PİŞMAN OLDUM AMA OLAN OLDU ARTIK :(

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
ÜSTADLAR Bİ CVP VERİN MERAK İÇİNDE KALDIM :(

hunter_07

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
özdemir
kardeş neye göre 4 saat oldu diyorsun anlamadım.yumurtayı catlatalımı 4 saat oldu nedir.

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
yumurtanın içinde kıvranıp duruo  çatlatamadı yumurtayı bende deldim.4-5 saatirli çatlatamadı onu diorum.

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
papağan üretimiyle ilgili izlediğim küçük bi belgeselde yumurtadan çıkması için kadın cımbızla yumurtanın kenarlarını açtırıyodu çok hafif bi şekilde.. ama böyle yapın diyemem tabi umarım daha iyi bilen birisi yazar

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
merhaba yavru az bir çatlatır yumurtayı eğer kabuk çok sert ise bunu kıramaz bu durumda siz elinizle yumurtayı hafif bir şekilde çatlatarak yavrunun kafa kısmını açsanız yeter gerisini o halleder iğne akıl işi deil bende ki takımların bir tanesi bu şekilde 18. günde hafif kırıyor yumurtayı geri kalanını ben açarak yavruyu tamamen dışarı çıkarıyorum ......eğer yardım etmezisek orda havasızlıktan veya dışarı çıkamamaktan dolayı yavru ölüyor..

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
arkadasım yumurtayı elin yanmayacak sekilde ılık bir suya koy bir dakikaya yakın beklet sonra cıkar biraz kurula yerine koy.. aynı gun icinde bunu 2 defa yap.. yumurtadan yavru cıkacaktir.. elle cıkarmaya iğne vs kullanmaya gerek kalmaz.. birsey yapmadan veya sormadan once forma arama yaparsanız eger bu gibi yanlısları yapmıs olmazsınız.. nedense bizim insanlarımız cok hazırcı ve sabırsız.. işte buda başarısızlıkta sonuclanıyor.. başarının en buyuk sırrı araştırdıktan sonra eylemi gerceklestirmek ve sabırlı olmak.. hersey mantıkla olmuyor iste..!!!

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
çok şükür yavru çıkmış.rahatladım valla pişman olmuştum bi dahada böyle bi hata yapmam teşekkürler arkadaşlar yorumlar için.çok saolun....

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
arkadasım yumurtayı elin yanmayacak sekilde ılık bir suya koy bir dakikaya yakın beklet sonra cıkar biraz kurula yerine koy.. aynı gun icinde bunu 2 defa yap.. yumurtadan yavru cıkacaktir.. elle cıkarmaya iğne vs kullanmaya gerek kalmaz.. birsey yapmadan veya sormadan once forma arama yaparsanız eger bu gibi yanlısları yapmıs olmazsınız.. nedense bizim insanlarımız cok hazırcı ve sabırsız.. işte buda başarısızlıkta sonuclanıyor.. başarının en buyuk sırrı araştırdıktan sonra eylemi gerceklestirmek ve sabırlı olmak.. hersey mantıkla olmuyor iste..!!!

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
dua edin yavruya zarar vermemişsiniz yavru vakti geldiği zaman yumurtayı kendi kırar ikincisi çıkma vaktinin geldiğni nerden biliyorsunuz standart 18. günde çıkacak diye bir şart yok 17 günde  olabilir 18 de kuş ilk yumurtaya yatmadıysa 19. günde olabilir yavru yumurtayı çatlatır çıkamazsa çıkmasına öyle yardımcı olun

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
öNCE FORUMA MUTLAKA SOR SONRADAN PİŞMANLIK DUYACAĞIN ŞEYLER YAŞAMASSIN.