4 Yavrudan Tek kalan Yavruyuda Yuvadan Attılar

bymuzo333

Yeni Üyemiz
Adı
muzaffer
Soyadı
akbudak

Evet Hüstadlar yukarıda gördüğünüz yavrunun yuvadan atılması doğalmı? Ne yapmamı önerirsiniz, bu anne baba bu büyüklükte kuşu daha önce kuyruk kısmından yaralayarak öldürdü işin birde bu yönü var o yüzden yuvaya koymuyorum.. acil önerileriniz lütfen........

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
benim düşüncem yavruyu anne ve babadan ayırmanız yönünde.... artık ona sizin bakmanız gerekiyo yavrunun sağlığını tehlikeye atmayın

bilge arat

Üyemiz
Adı
bilge
Soyadı
arat
Bende daha önce böyle bir şey yaşadım,anne kuş yavruyu dövüp başını kan revan içinde bırakmıştı,dişiyi hemen ayırdım.Baba çok güzel büyüttü,sizde gözlemleyip ona göre davranabilirsiniz.

deli_kabus1@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
yasin
Soyadı
yılmaz
gerekirse dişi yanlarından alın babası bakar bakmazsa internette kuşa nasıl mama verilecegi var onu izleyin uygulayın derim yoksa ya açlıktan ölür yada dişi öldürür

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Çift yumurtlama döneminde olduğu için vede yavru babaya benziyorsa tüğ olarak çiftleşmek istiyor o yüzden genelde aynı renk yavruya zarar veriyor bende son 3 yavru aynı renkdi 3 üne birden tüğlerini yolmuş artık kanatmaya başlamışken tesadüfen gördüm ve malesef elimde büyütmek durumunda kaldım.erkek tek bakabilir herkuşda aynısı olmuyor veya ayır ama takip etmen gerekli kendin bak...

bymuzo333

Yeni Üyemiz
Adı
muzaffer
Soyadı
akbudak
Malesef son yavruyu da dün kaybettim, sabah besledim, akşam eve geldiğimde anne- baba beslememişti ben pipetle besledim yaklaşık 3 saat sonra yavruya baktığımda yuvada cansız yatıyordu :-(

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Muzaffer AKBUDAK' Alıntı:
Malesef son yavruyu da dün kaybettim, sabah besledim, akşam eve geldiğimde anne- baba beslememişti ben pipetle besledim yaklaşık 3 saat sonra yavruya baktığımda yuvada cansız yatıyordu :-(
Çok üzücü acaba açlıktan değildide başka bir şeyden dolayımı öldü siz beslemişsiniz 3 saat sonra neden ölmüşki???

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
yavru hasta.. hasta oldugu zaman anaclar bunun farkına varır ve yuvadan uzaklastirirlar bu tamamen ic güdüseldir.. elle besleyebilirsiniz.. kuslarınızın yuvalıgını sökün ve 2 ay yuvalık takmayın.. üremeye devam ederseler aynı problemi tekrardan yasayacaksınız..