S sonerkp Uzman Üyemiz Katılım 24 Tem 2012 Mesajlar 705 Konum Ankara Adı Soner Soyadı DURMUŞ 19 May 2013 #1 Arkadaşlar 4 yumurtası olan çiftin sadece biri dolu sizce ne yapmalıyım dolu olan yumurtayı alıp başka çiftin altınamı sürsem yoksa dolu yumurta çıktıktan sonra altına yavru boylamamı yapsam çiftim kabul edermi acaba?
Arkadaşlar 4 yumurtası olan çiftin sadece biri dolu sizce ne yapmalıyım dolu olan yumurtayı alıp başka çiftin altınamı sürsem yoksa dolu yumurta çıktıktan sonra altına yavru boylamamı yapsam çiftim kabul edermi acaba?
efekan_altun Uzman Üyemiz Katılım 4 Mar 2012 Mesajlar 4,256 Konum izmir Adı rasim efekan Soyadı altun 19 May 2013 #2 Diğer yumurtaları ellemeyin ilk yumurta çıkınca boylama yapın boş yumurtaları yavruları koyduğunuzda alın.
Diğer yumurtaları ellemeyin ilk yumurta çıkınca boylama yapın boş yumurtaları yavruları koyduğunuzda alın.
S sonerkp Uzman Üyemiz Katılım 24 Tem 2012 Mesajlar 705 Konum Ankara Adı Soner Soyadı DURMUŞ 19 May 2013 #3 R.Efekan ALTUN.' Alıntı: Diğer yumurtaları ellemeyin ilk yumurta çıkınca boylama yapın boş yumurtaları yavruları koyduğunuzda alın. Genişletmek için tıkla ... deneyecez bakalım benimde aklıma ilk bu durum geldi ama başka bir altarnatif olabilirmi diye düşünüyorum.
R.Efekan ALTUN.' Alıntı: Diğer yumurtaları ellemeyin ilk yumurta çıkınca boylama yapın boş yumurtaları yavruları koyduğunuzda alın. Genişletmek için tıkla ... deneyecez bakalım benimde aklıma ilk bu durum geldi ama başka bir altarnatif olabilirmi diye düşünüyorum.
Z zaqwer Takipçi Üyemiz Katılım 27 May 2012 Mesajlar 234 Konum ISPARTA Adı RECEP Soyadı YAMAN 19 May 2013 #4 EŞ ZAMANLI FAZLA YUMURTLAYAN ÇİFTİNİZ VARSA YUMURTADAN KAYDIRSANIZ OLMAZ MI