4000 olduk :)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN

Ömer ADAM' Alıntı:

Uploaded with ImageShack.us

thumbsupbo thumbsupbo Evet arkadaşlar şu an itibari ile üye sayımız 4000 i aşmıştır.  thumbsupbo thumbsupbo

Vay be Selahattin abi ilk üye olduğum zamanlarda 500 bile yoktuk nerden nereye bak duygulandım şimdi :)

Birde o zaman herkes üyeydi site polisi yada jandarması yoktu, herkese bunu niye yazdın şu konuyu niye güncelledin deyipte karışan, insanları rencide edip yeni üyeleri soğutan , ustaları cevap yazmaktan çekinir hale getiren veya getirmeye çalışan insanlar yoktu,
büyüdükçe normal galiba böyle şeyler, neyse galiba nokta koymak lazım yoksa uzayacak...

Nice 10 000 lerce üyeye doğru derken bu güne kadar bana destek veren herkeze minnettarlığımı bildiririm. Saygılarımla.
bahoo  HAYIRLI OLSUN SİTEMİZE SAYGI VE SEVGİDE BÖYLE HIZLA ÇOĞALSIN ARTSIN AZALMASIN İNŞALLAH

Emrah ÖZTÜRK1

Üyemiz
Web sitesi
www.teztasarim.com
Adı
Emrah
Soyadı
ÖZTÜRK
Hocam sizi bir tavsiye solemek istiyorum anasayfada kulalndıgın joomla ılk gırıste cok basıt gozukuyor burda smf kullanıyorsun ve portal da var? sımdı bu konuda sıteyı yapıcak arkadas ya ne yaptıgını bılmıyor yada ılk joomlayı actı sorandan ıse smf dondu dıcem yada bı kararsızlıkta yanı su forum sayfası goze hıtap edıyor herkes aradıgını buluyor ama anayfa cok kotu goze hıtap etmıyor bende web tasarımla ugrasıyorum bu tarz scrıptlerle ugrasıyorum ama bu kadar :S basıt  olmaz bence anasayfayı ya duzeltın yada hepten kaldırın gorusum .. nice mutlu yıllar :)

gtatas

Takipçi Üyemiz
Adı
Gürcan
Soyadı
Tataş
Burada olmaktan çok mutluyuz, her yazılandan bir şey öğreniyoruz herkese çok teşekkürler.