5-6 metre yer degişikligi (bakabilirmisiniz)

Eyup Ayhan

Yeni Üyemiz
Adı
Eyüp
Soyadı
Ayhan
öncelikle  abartısız söylüyorum bana çok ugurlu geldi bu site ve sizler  3 aydır follukla ilgilenmeyem kuşum buraya geldikten sonra  ilgilenmeye başladı  artık sadece  dış kapıyı degil son 3 gündür  günde ortalama 4-5 kez yuvanın içine girmeye başladı  cidden çok teşekkürler  sorumsa şu olacak  ben kuşların kafesini bilgisayar masam yani kapı agzından aldım  yatagımın köşesine koydum camdan çok daha fazla ışık vuruyor onları ürkütecek şekilde giren çıkan olmayacak güzel bir yer  ortalama odanın diger köşesi yani  5-6 metre uzak eski yerinden dişi strese felan girer  yuvadan sogurmu acaba eski yerine geri alsammı  kafes,n yerini degişeli 1-2 saat oldu..  KAFES 2 METRE KADAR YÜKSEKTE YERDE DEGİL 

HEPİNİZE TEKRARDAN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN  ÇOK GÜZEL BİR SİTE

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Sürekli yer değişikliği yapmassanız bir sıkıntı yaşamassınız. Bir sefer yer değiştirmekle bir sıkıntı yaşamaz. sonuçta temizlik yapmak istediğiniz zaman kafesi mecbur harekett ettireceksiniz.

Eyup Ayhan

Yeni Üyemiz
Adı
Eyüp
Soyadı
Ayhan
bunlarda ekleyebildigim resimler kusura bakmayın profesyonel makina yok ancak bu kadar oluyor  yeni yeri burası  sarı dişi yeşil erkek

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Habil TANTA' Alıntı:
Sürekli yer değişikliği yapmassanız bir sıkıntı yaşamassınız. Bir sefer yer değiştirmekle bir sıkıntı yaşamaz. sonuçta temizlik yapmak istediğiniz zaman kafesi mecbur harekett ettireceksiniz.

FatihZorlu

Üyemiz
Adı
Fatih A.
Soyadı
ZORLU
karanlıkta yer değiştirirsen daha iyi olur diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemicem.

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
muhabbet kuşları yer değişikliğni sevmez bundan sonra yerdeğişikliği yapmazsanız daha iyi olur

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ MAAŞALLAH TEMİZ BAKIYORSUN YUVALIĞI KOYABİLECEĞİN EN ÜSTE KOY ORAYI İPTAL ET 2 TANE TEL KES YUKARI KALDIT TÜNEKLER BİRBİRİNE PERALEL KOY BİRİ DİĞERİNİN ALTINDAOLSUN YULÜ İPTAL ET ONUN YERİNE CAM YADA PİLESİGLAS ŞEFFAF REKLAMCILARDA VARDIR UCUZE KENDİNDE KESEBİLİRSİN DAHA İYİ OLUR GÜNEŞ IŞIĞI GÜZEL FAKAT DİREK GÜNESE MARUZ BIRAKMA CERYANDA BIRAKMA SLM

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kuşlarınız için sabit ve değiştirilmeyecek bir yer ayarlamanız daha iyi olur