5 KARDEŞLER (VİDEO)

baris.kahveci

Üyemiz
Adı
BARIŞ
Soyadı
KAHVECİ
BUNLARDA BENİM HAYLAZLAR.AMA BİR HATAM OLDU VE YUVALIKLARI 20 YE 20 ELİMDE BÜYÜK YUVALIKLAR VAR AMA CESARET EDİP DEĞİŞTİREMEDİM.NE YAPSAM DEGİŞTİRSEM Mİ.?
DEGERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
SAYGILAR
MVI 2878

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
41 kere maşallah inşallah bunlarında yavrularını görürsünüz ayrıca yavrular zaten büyümüş yuvalığın büyük olması daha iyi şu an

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
MAŞALLAH.çok güzeller...yuvalıkları degiştirmeyin bence.şimdilik böyle kalsın.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
maşallah çok şirinler şimdilik mevcut yuvalıklarında dursunlar sanırsam 20 günlük civarılar

bir sonraki kuluçkada yuvalıklarını değiştirin anne ve babasının hatta şimdiden yuvalık alın hazır dursun 10 gün sonra yuvadan atlarlar yeni yuvalığı takarsınız

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Yerinizde olsaydım yuvalığı değiştirirdim. Ebeveynleri ya 3 dakika yahut 5 dakika yadırgayacaktır; daha fazla değil..

Tosuncuklara da Kocaman birer MaşAllah..

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Maşallah Allah nazardan saklasın inşallah onlarında yavrularını görürsün yuvalığı değiştirmen problem yaratmıyacaktır...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah Allah nazarlardan korusun. Bir sonraki kuluçkada yuvalığı değiştirirsiniz.

E

elaziz2316

Guest
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Yerinizde olsaydım yuvalığı değiştirirdim. Ebeveynleri ya 3 dakika yahut 5 dakika yadırgayacaktır; daha fazla değil..

Tosuncuklara da Kocaman birer MaşAllah..
    Bence de değişmekte fayda var. Yavrular büyük olduğu için değiştirmende sakınca yoktur diye düşünüyorum.

mersin

Üyemiz
Adı
Hüdaver
Soyadı
DEVECİ
MAŞALLAH TEBAREK ALLAH ne güzel yaratmış  MEVLAM cc  bizede nasib olur  inş. AMİN  ;)