5.KULUÇKA 17.YUMURTA.SONUŞ=00000000

EGMNKYMK

Üyemiz
Adı
güven
Soyadı
kaymak
AYNEN MATEMATİKSEL YAZDIĞIM GİBİ.1,5 SENEDİR VE ÖZELLİKLE SON 4 AYDA DİŞİ 5.KULUÇKAYA YATTI AMA YUMURTALAR YİNE BOŞ GİBİ.ZAVALLI HAYVAN ISRARLA ÜSTÜNDE YUMURTALARIN BÜNYE OLARAKTA ZAYIFLADI.ERKEK BECERİKSİZ DÖLLEYEMİYOR DİYE DİĞER ERKEK KUŞU YANINA KOYDUM ONU ÖLDÜRESİYE KOVALADI.BU AYIN SONUNA KADAR BEKLEYİP YUIVALIĞIDA ÇIKARTICAM GALİBA EN İYİSİ BU OLACAK.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Abi ilk önce yuvalığı çıkart kafesten sonra yeni bir erkek kuş yada diğer erkkek ile değiştir... kuşları ayrı tutu biraz karşlıklı dursunlar ve dişi diğer erkeği unutması lazım aldığın erkek kızışmış osun.... 8)

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
bence suçu her zaman erkeğe atmamak gerek benim bir üretici arkadaşımın erkek kuşu 2 ayrı dişiyle eşe atmış  yumurtalr boş çıkmış benim üretim hanemde eş olduğu dişiyle yumurtalar dolu çıktı yavrularını aldım yani bazen sorun dişidede ola biliyor dişi acemi olur çifleşirken iyi çökemez veya kuyruğunua tam kaldıramaz veya tünekte dengesini sağlayamaz çifleşirken tünektendüşer tüneklerin plastik olması bunlar hep yumurtanı boş çıkmasına sebep

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:
bence suçu her zaman erkeğe atmamak gerek benim bir üretici arkadaşımın erkek kuşu 2 ayrı dişiyle eşe atmış  yumurtalr boş çıkmış benim üretim hanemde eş olduğu dişiyle yumurtalar dolu çıktı yavrularını aldım yani bazen sorun dişidede ola biliyor dişi acemi olur çifleşirken iyi çökemez veya kuyruğunua tam kaldıramaz veya tünekte dengesini sağlayamaz çifleşirken tünektendüşer tüneklerin plastik olması bunlar hep yumurtanı boş çıkmasına sebep

EGMNKYMK

Üyemiz
Adı
güven
Soyadı
kaymak
SEVGİLİ ARKADAŞLAR;KAFESİM VE TÜNEKLERİM KUŞLARIN İSTEDİĞİ GİBİ.ANCAK HEM ERKEK HEMDE DİŞİNİN ŞU ANA KADAR YAVRUSU OLMAMIŞ YANİ İKİSİDE ACEMİ.GÖZLEMLERİMDE TAM BİR ÇİFTLEŞME OLMADIĞI KANATİNDEYİM.DİĞER ERKEK KUŞU ÖNCE YAVRULUĞU ÇIKERTTIKTAN SONRA YUMURTLAYAN KUŞUMUN YANINA KOYACAĞIM AMA KORKUYORUM.DİŞİ DAHA ÖNCE BİR ERKEĞİ ÖLDÜRDÜ.

Yalçın Kasım

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
YALÇIN
Soyadı
KASIM
Geçmiş olsun. Sizi en iyi ben anlarım sanırım. 2 kulucka 14 yumurta boş. Ben önce cifti ayırdım. Sonra dişiyi 7 gün dinlendirip kızgın bi erkeğe attım. Tekrar 8 yumurta geldi. Bugün 3 üncü yavruda çikti.

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Güven KAYMAK.' Alıntı:
AYNEN MATEMATİKSEL YAZDIĞIM GİBİ.1,5 SENEDİR VE ÖZELLİKLE SON 4 AYDA DİŞİ 5.KULUÇKAYA YATTI AMA YUMURTALAR YİNE BOŞ GİBİ.ZAVALLI HAYVAN ISRARLA ÜSTÜNDE YUMURTALARIN BÜNYE OLARAKTA ZAYIFLADI.ERKEK BECERİKSİZ DÖLLEYEMİYOR DİYE DİĞER ERKEK KUŞU YANINA KOYDUM ONU ÖLDÜRESİYE KOVALADI.BU AYIN SONUNA KADAR BEKLEYİP YUIVALIĞIDA ÇIKARTICAM GALİBA EN İYİSİ BU OLACAK.

Hocam Kuşları birbirlerini görecekleri şekilde ayırmanızı tavsiye ederim

Üretimci abilerden edindiğim tecrübe

Selametle

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
eğer 2 erkek değştirdiğiniz halde yumurtalar hala boş çıkıyorsa dişi kuşu fazla yormayın  çünkü o kadar uzun zaman dolu yoksa kuş bitmiş veya kısırdır....yapacak bir şey yok üretimden çekin... confusedtw

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
Benımde yaklasık 1 senem araya gitti bu nedenden dolayı ben dayanamadım ıkısını bırden degıstırdım

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
size tavsiyem daha fazla uğraşmayın o kuşları satın ve daha önce yavrusu alınmış bir çift alın sizin için en iyisi bu şekilde olacaktır

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
size tavsiyem daha fazla uğraşmayın o kuşları satın ve daha önce yavrusu alınmış bir çift alın sizin için en iyisi bu şekilde olacaktır