B Burakk99 Uzman Üyemiz Katılım 8 Ara 2011 Mesajlar 296 Konum İstanbul Adı Gürkan Soyadı Demir 20 Ocak 2012 #21 Ziya ERTUĞRUL' Alıntı: Ziyaretçi akınına hazır mısın ? (= Genişletmek için tıkla ... Kemal Abi süre koymazsan yandın, (örnek: şu tarihe kadar ) bu mesajı sürekli yeniler dururuz. smileki
Ziya ERTUĞRUL' Alıntı: Ziyaretçi akınına hazır mısın ? (= Genişletmek için tıkla ... Kemal Abi süre koymazsan yandın, (örnek: şu tarihe kadar ) bu mesajı sürekli yeniler dururuz. smileki
K kuşçu_10 Uzman Üyemiz Katılım 28 Ocak 2011 Mesajlar 2,817 Konum BALIKESİR Adı ORÇUN Soyadı AST 20 Ocak 2012 #22 Ali ŞENER' Alıntı: ben varım kemal abi ha 50 km ha 500 km smileki smileki smileki uzakları yakın ederiz gönüller bir olsun slmlar Genişletmek için tıkla ... ARZULAR ŞELALE ABİ SLM alkisd
Ali ŞENER' Alıntı: ben varım kemal abi ha 50 km ha 500 km smileki smileki smileki uzakları yakın ederiz gönüller bir olsun slmlar Genişletmek için tıkla ... ARZULAR ŞELALE ABİ SLM alkisd
K kemal akbulut Uzman Üyemiz Katılım 18 Eki 2010 Mesajlar 2,034 Konum Muğla Marmaris Web sitesi ww.muhabbetkusuureticileri.com Adı Kemal Soyadı Akbulut 20 Ocak 2012 #23 baktım sitede ziyaretçi olarak misafirlere bir jest yapalım dedik ama siteye katılan ziyaretçiler arttığı gibi kuşlarımızın yerlerini hazırlayalım yaz yavaş yavaş gelecek ithaldi sattıklarımızın çocukları derken sınıfta kalmayalım slm
baktım sitede ziyaretçi olarak misafirlere bir jest yapalım dedik ama siteye katılan ziyaretçiler arttığı gibi kuşlarımızın yerlerini hazırlayalım yaz yavaş yavaş gelecek ithaldi sattıklarımızın çocukları derken sınıfta kalmayalım slm