6-7-8 Derken Bu Sefer 10 (Maşallah)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
abi maşşalah yha allah nazarlardan saklasın

"NAZAR DUASI_____ بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ..."..

C

canq

Guest
maşallah allah tüyü kadar hayrını görmek ve herkeze böyle çiftler nasip etsin :)

motokurye

Takipçi Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
seviş
maşallah allah nazarlardan saklasın ben cok korkuyorum bu nazar olayından tüm kuş severlerin ve kuş ureticilerinin kuşlarına maşallah

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  MaşAllah çiftinize..
  Son yumurtalardan gelecek yavruların selayeti için (yavru boylayabileceğiniz başka kuluçkalarınız varsa) yavruları o kuluçkaya nakletnemizi öneririm.
  Ben, yavrular 4. yahut 5. gününü yumurtaların yanında tamamlamadan naklediyorum.
  Bir resimde benden..

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
maşallah bir çiftin sağlıklı bir şekilde bakabileceği 5 yavrudur yavruları diğer çiftlerin altına kaydırınki sona kalan yavru daha iyi gelişe bilsin

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Bu çift Hüseyin Sait KAYA Bey e satılmıştır.Onlara benim kadar iyi bakacağını umuyorum.İşallah onlarda onun yüzünü güldürecekler.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:
maşallah bir çiftin sağlıklı bir şekilde bakabileceği 5 yavrudur
  Ahmet bey sizi keklemişler..
  26............30 günlük boylanmış 12 yavrunun arasına 32 günlük bir yavru daha koydum..
  32 günlük salmada yiyememiş yem dileniyor ciyak ciyak. Onu da beslediler. Sonuç itibar ile 7 günlük zaman aralığındaki 13 yavruyu sağlıklı bir şekilde yuvadan uçurulabiliyorlar.
  Dikkat edilecek hususları merak ediyorsanız arşivimizden bulabilirsiniz..

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Konunun başlığına istinaden 10yavruda maşallah çıktı ve sağlıklı şekilde altladılar yuvadan.son yavruda peşine yumurtalar gelmeye başladı.2 sini kaydırdım son anaç kuşuma.Dün yuvalık olmayınca bir tanede zemine yumurtlamış.Artık yeni sahibini güldürecekler ama fark ettiğim birşey var.Bu çifte duygusal olarakta bağlanmışız ailecek biraz neyse Hayırlısı işallah.

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Remzi DEMİR' Alıntı:
Konunun başlığına istinaden 10yavruda maşallah çıktı ve sağlıklı şekilde altladılar yuvadan.son yavruda peşine yumurtalar gelmeye başladı.2 sini kaydırdım son anaç kuşuma.Dün yuvalık olmayınca bir tanede zemine yumurtlamış.Artık yeni sahibini güldürecekler ama fark ettiğim birşey var.Bu çifte duygusal olarakta bağlanmışız ailecek biraz neyse Hayırlısı işallah.
Hayırlısı olsun...