6 aylik dişi yumurtladi?

Tuan MAKSEL

Yeni Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
ÇAKMAK
Merhaba 2 cift kusum var genc olan kuslarimin dişi si 6 erkegi 5 aylik iş e gitdigimden ve odalarina fazla ugramadigimdan ciflesmislermidir bilmiyorum. Disi kus bir haftadir yuvaliga giriyordu uzun sure kaliyordu 15 mart aksam saat 19 siralarinda yumurtladi acaba kizginlik yumurtasimidir. Genelde gununu yuvanin icinde yumurtaya yatiyor olarak geciriyor bazen cikip yem yiyip hemen iceri giriyor yada erkek besliyor o sira kalkiyor. Hrsaplarima gore bugun 2. Yumurtayi yapmasi lazim suan yapmadi daha. Yorumlarinizi alabilirimiyim. Kizginlik yumurtasi olsa yatarmi vs...

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Kızgınlık yumurtası olabilir ilk yumurta, siz rahatsız etmeyin 1 hafta içinde inşallah devamı gelir bi aksilik olmazsa, benim dişilerimden 1 taneside 5 buçuk aylıkken yumurtladı ilk yumurtasından 5 - 6 gün sonra bi tane daha yumurtladı ve bir gün ara ile toplamda 6 yumurta yaptı, sıkıntı yok.
Hayırlı üretimler.

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
bende 4.5 aylık dişi yumurtada şuan ve 5 yumurtadan 3 dolu yarın günü tamamlanıyor inş. çıkacaklar hemde albino tepeli allahın izniyle rotfl

Tuan MAKSEL

Yeni Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
ÇAKMAK
Ciflestigini gormedim gorsem icim rahat etcekde iste bosdur die uzuluyorum bakalim 2. Yumurta felan gelirse. Ilk yumurtayi hafta ici kontrol edicem dolumu diye

Tuan MAKSEL

Yeni Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
ÇAKMAK
Bu sabah kuslarimi ciflesirken gordum ayin 15 inde saat 19.00 siralarinda yumurtlamisti. Bugun 18 mart 2.yumurta halen gelmedi neden olabilir

muhtar5999

Yeni Üyemiz
Adı
cengiz
Soyadı
bağçıvan
h olsun mamalarını bakımını iyi yap temizlini kalanını alleder onlar .
benimde yılbaşında yeme düşen yavruların şuan 4 der beşer yumurtaları var  :)

Tuan MAKSEL

Yeni Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
ÇAKMAK
Arkadaşlar 3 gundur sabahlari ciflesirken goruyorum poposu şiş ama 5 gun oluyor halen 2. Yumurta gelmedi bilgisi olan varmi