6 çiftle üretime başlicam yardımcı olurmusunuz...

eskopat12

Yeni Üyemiz
Adı
Enes
Soyadı
ACAR
Merhaba ben yeni üye oldum 6 çift le başlamak ilerde sayıyı arttırmak istiyorum evde bi oda ayırdım bu iş için ufak bi salma ve bir dolap ile yapıcam kafesleri kendim yapmayı düşünüyorum lütfen bana 15 tane kuşun ne kadara maal olucanı söylemisiniz kafesler hariç maliyeti hakkında bilgi verirseniz memlun olurum kuşları yavru alıcam yardımlarınızı bekliyorum...

erha1907

Takipçi Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
yücel
Öncelikle siteye ve aramıza hoşgeldiniz. Aldığınız kararın hakkınızda hayırlı olmasını dilerim. Ancak hangi türle başlicanızı da belirtirseniz üstatlarımız size bilgi vereceklerdir. hayırlı geceler....

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Erhan YÜCEL' Alıntı:
Öncelikle siteye ve aramıza hoşgeldiniz. Aldığınız kararın hakkınızda hayırlı olmasını dilerim. Ancak hangi türle başlicanızı da belirtirseniz üstatlarımız size bilgi vereceklerdir. hayırlı geceler....
+++

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Aramıza hoşgeldiniz. Maliyet konusuna gelince bu sizin yapacağınız kafeslerin kalitesi ve size bağlı.

eskopat12

Yeni Üyemiz
Adı
Enes
Soyadı
ACAR
ben cinsler hakkındada bi bilgiye sahip deilim şimdilik en kolay ürete bileceğim ve az maliyetle başlaya bileceğim bi cins istiyorum 4000-5000 lira benim için acayip bi miktar...

bana uygun olan cins nedir ve nerden bulabileceğim hakkında yardımcı olurmusunuz...

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Merhaba kardeşim önce ismini ve soyismini yazarak site nickini değiştirirsen site üyeleri olarak memnun oluruz. Eğer yeni başlıyorsan en uygunu yerli muhabbet kuşudur. Çünkü ingiliz ve jumbo gibi iri ve pahalı ırklar acemiliğinden dolayı hem seni oldukça fazla maddi zarara uğratabilir hem kuşculuğa küstürebilir çünkü bu tarz ırkları genelde bu işte pişmiş tecrübe sahibi ustalarımız üretebiliyor. Yerli muhabbet kuşunun tanesi ortalama 20 milyon civarıdır tabi bu kuşuna ve kuşcusuna göre değişiklik gösterir. Kafes konusuna gelince tek tek kafeslerde yapmanızı tavsiye ederim genelde salma kafes tarzı pek tavsiye edilmiyor bende çok uygun görmüyorum. 6 çift için bir apart  ve box kafes yaptırabilirsiniz tahminimce 300 tl civarında maliyeti olacaktır. Bence başlangıçta 6 çift sayı  olarak uygundur tecrübelendikçe sayısını çoğaltırsınız. Teşekkürler.

eskopat12

Yeni Üyemiz
Adı
Enes
Soyadı
ACAR
çok teşekkürler bi kafesci de 360 tl ye 6 lı kafes buldum dolap gibi olanlardan onlara ne deniliyor bilmiyorum box derken box kafes nasıl bişeydir ben o 360 tl lik kafesi alırsam çok sıkıntıya giricem onun için onu alamicam sanırım kendim yapıcam tavsiyeniz için teşekkürler...

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,5911.0.html

bu linkteki kuşlar bana uygunmudur almayı düşünüyorum orda 3 erkek 2 dişi var 1 tane daha dişi bulsam 3 çift oluyor geriye kalıyor 3 çift yardımcı olurmusunuz teşekkürler...

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Kuşlar sağlıklı görünüyorlar ama 3 erkek 3 dişi var diye 3 çift dememelisiniz çünkü herzaman eş tutmayabiliyorlar.

eskopat12

Yeni Üyemiz
Adı
Enes
Soyadı
ACAR
doğru söyluyorsunu bu kuşlar yavru deil dimi yani 3 4 aylık deiller deilmi? zaten 15 tane kuş alıcam 6 çift i ayırıcam geri kalanlarıda anlaşırlarsa ayırırım aklımdaki plan bu

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Aramıza hoşgeldiniz. Maliyet konusuna gelince bu sizin yapacağınız kafeslerin kalitesi ve size bağlı.

+1