6 yumurtada boş. önerileri bekliyorum üstadlarım.(Acil)

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Çiftimin ilk kuluçkası olan kuluçkada dişi 6 yumurta yaptı bugün son yumurtanın 20. günüydü hiç birisi çıkmadı ve bugün dişi 3 yumurtayı kafese atmış 2 sini yuvalığın içinde dağıtmış 1 taneside kayıp (yumurtaların hepsi boş). erkeği yavrudan büyüttüm dişimi damızlık aldım erkeğin kesin olarak ilk kuluçkası fakat dişi daha önce kuluçka geçirmişmi bilemiyorum ama bana geldikten sonra ilk kuluçkası. sizden öneri beklediğim konu ise erkeği değiştirmelimiyim veya bir şans daha mı vermeliyim. bugün dişiyle erkek kavga ediyorlar ufak çaplı atışma gibi birşey. ama kuluçkadan önce erkeğin dişiye kustuğunu gördüm fakat çifleştiklerini görmedim çiftleşmiş olabilirlermi onu bilmiyorum şuan yayruluğu çıkardım biraz dinlenme olsun diye 1 hafta sonra takacağım yeni kafeslerine alacağım için bu kafeste yumurtlamasını engelleme amaçlı bir nevi. yani üstadlarım sizlerin önerilerinizi almak istedim önerilerinizi bekliyorum. Saygı ve sevgilerimle.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Kemal abim yorumun için teşekkür ederim ama abi erkeği o kadar ele kola alıştırmadım yinede sorun olurmu?

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Allah razı olsun abi izninle birşey daha sormak istiyorum ilk kuluçkası olduğu içinde olabilir mi? yoksa kesin değiştirmem mi gerekiyor. birde benim diğer dişi hazır değil onun erkeğini buna atsam yani erkekleri değiştirsem olurmu?

FeyzullahCrazymotorist

Takipçi Üyemiz
Adı
Feyzullah
Soyadı
Crazymotorist
arkadaşim gecmiş olsun erkek kısır olabaılır cunku nenım başıma geldı 7 yumurta yaptı hepsı boş cıktı sorun erkekdeymiş erkegini degirtir bence kolay gelsin

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
geçmiş olsun kardeş benimde 6 takım jumbom var.ilk kuluçkalarının hepsi boş çıktı ikinciye çok şükür dolu ve şu anda 7 yavru büyüyor.fertivit,bira mayası, brokoli ve harnup tozu kullandım.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Yorumlar için teşekkür ederim diğer çiftimin erkeğiyle erkekleri değiştirdim eşleri bozdum ama inşALLAH böyle sonuç alırım.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
ilk agız her zaman sıkıntılıdır.. ilk agızda butun yumurtalar boş bile cıksa ümidinizi yitirmeyin sabır edip ikinci agızı deneyin.. ikinci agızlarda yuksek ihtimalle dolu cıkacaktir.. eger kuslar ciftlestiyse... eger 2.side boş cıkarsa erkegi degistirmek gerekir.. hayırlı olsun

serkan gürbulak

Takipçi Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
Gürbulak
kardeşim aceleyle olmaz bu iş . sabretmelisin .. güzel besin kaynaklarıyla beslemelisin kuşlarını .. çiftleştiklerini görmedim diyorsun kuşları arıyorsun yanlış bi durum .. eş tutan kuşlaarını ayırmış olmanda ayrı bi hata ..

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
BENİM YORUMUMDA İKİNCİ KULUÇKAYI BEKLEMENDEN YANADIR eş tutmuş kuşları bozmuşsun belki besleme yöntemlerini gözden geçirmen gerekiyordur,veyada kafesinde düzenleme yapman gerekiyordur örneğin tüneklerin sabit değilse oynuyorsa çiftleşme esnasınd adölleme olmamıştır.ayrıca erkeğin ilk kuluçkasıymış bencede erkeğe bir şans daha vermelisin ......

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Allah razı olsun ustalarım yorumlar için. Kuşlar anlaşamadılar malesef eş değiştirme sonucu tekrar birleştirdim sonuç çok güzeldi mutluluklarına bende ortak oldum resmen tepkilerini görmem bana yetti bir kere daha denemeye karar verdim inşALLAH bu sefer düzgün olur. Burdan tüm ustalarıma Kemal abime Ali abime çok teşekkür ediyorum. Allah inşALLAH herkesin gönlüne göre versin. Fakat birşey sormak istiyorum eşler arası ufak çaplı kavgalar olurmu bazen oluyorda?

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:
Fakat birşey sormak istiyorum eşler arası ufak çaplı kavgalar olurmu bazen oluyorda?
Dişi dırdırcıysa olması çok normaldir, nerden biliyorsun diye sormayın  :)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KUŞ EL KUŞUNDAN GELME KONUYA VAKF OLALIM O KUŞ KULUÇKADAN 1 DOLU ÇIKARTIRSA 2 TK BEDAVA GÖNDERECEM  60 DİŞİDEN 1 SENEDE EŞ SEÇMEYEN RAHİBE DEDİĞİM KUŞUN YAVRUSUMU OLUR  2 3 4 5 DENEMESİ ZAMAN KAYBINDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİT SİZLERİ SEVİYORUM SLM