80 CMLİK ÇİFTHANEM VE 2. ÇİFT İÇİN HAZIRLIKLAR :)

philippe18

Üyemiz
Adı
Ebrar
Soyadı
Büyükkapucu
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir içimde olan kuş sevgisini daha da arttıran ayrıca çok güzel insanlarla ve bilgilerle beni tanıştıran bu siteye ve kurucuları çok değerli ağbilerime ablalarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Kafesimin temizlenmesi ve boyutu bakımından sıkıntı yaşadığım için naturbird sitesinden 80lik bir çifthane siparişi verdim gerek ilgi alakaları gerek hızlı ulaşımı ve kaliteli malları nedeniyle kendileri bu işi biliyorlar. Sizce çifthanem nasıl? İçine ne tip tünek ve yemlik koymalıyım. Ev üretiminde iki çift çok daha başarılı oluyormuş umarım öyledir. Herhangi bir öneriniz varsa dinlemeye hazırım.

Bu beyefendi de iki yaşındaki oğlum Philip. 35 in üstünde kelime biliyor.  Irkı hakkında bilgi verirseniz sevinirim :)

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
maşallah erkek kuş çok yakışıklı :) tünek olarak tahta olanlardan kullanmanızı tavsiye ederim iki bir bölüme ikisinide diğer bölüme takarsanız işinizi görürsünüz

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hilmi KURU' Alıntı:
maşallah erkek kuş çok yakışıklı :) tünek olarak tahta olanlardan kullanmanızı tavsiye ederim iki bir bölüme ikisinide diğer bölüme takarsanız işinizi görürsünüz
Erkek Yerli ama boydan çekilmiş bir fotosu varsa daha iyi olur. Çünkü çek de olabilir.

philippe18

Üyemiz
Adı
Ebrar
Soyadı
Büyükkapucu
Efekan kardeşim evdeki çiftim çekoslovak olmasına rağmen yan yana durunca bizim erkek onlardan misliyle iri duruyor.  :) Yerli kuş çekoslovaktan iri oluyor mu?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Benimde kafesim böyle bir çifthane iki çift kuş var ama birbirleriyle ilgileniyorlar diye tavsiye üzerine araya karton koydum.

VolkanAlcin

Üyemiz
Adı
Volkan
Soyadı
ALÇİN
Ebrar BÜYÜKKAPUCU' Alıntı:
Ben istanbuldayım kafes 37 tl 45e geldi hepsi :)
Dediğiniz site üzerinden paypal vasıtasıyla bende sipariş geçtim hocam 2-3 saat önce teşekkürler bilgilendirme için bende İstanbuldayım. Aynı gün kargo çıkıyorlarmı yoksa beklediniz mi hocam?

yavuz77

Takipçi Üyemiz
Adı
volkan
Soyadı
yavuz
sıtedekı resımsız olan degılmı aldıgınız kafes cok guzel hayırlı uretımler

philippe18

Üyemiz
Adı
Ebrar
Soyadı
Büyükkapucu
Evet resimsiz olan. Anında teslim ediyorlar ve çok ilgililer.  Ben PTT kargo ile elden ödeme yaptım. Gayet sağlam yolluyorlar. Salı gecesi sipariş verdim perşembe sabah elimde oldu. :) Çok teşekkürler. İki çiftte daha şansım olacak gibime geliyor. Her ne kadar sesleri olsa da insan sevince sesleri bile rahatsızlık vermiyor bana  :)