Suat GÜZEL' Alıntı:maşallah 9 da olu 11 de
ben 11 bir kez gördüm kuşlarımda
Mahmut KARAYOL' Alıntı:MaşALLAH![]()
alkisdTugay DERELİ' Alıntı:Maşallah kardeşimİnanıyorumki bu kuluçka dönemi firesiz geçecek senin için
![]()
Nasıl MAALESEF............................. Allah banada böyle malesefler yaşatsın inşallah.Soner DURMUŞ' Alıntı:Arkadaşlar bugün itibari ile 6 yavru ve 3 yumurta ile kuluçka devam etmekte. Işık kontrolü sonucunda ise malesef ki kalan 3 yumurtada DOLU(
Anneyi görseniz neler çekiyor ağzı gözü hertarafı kusmaktan çamur tabakası olmuş. 6 yavruyu doyurmak kolaymı. birde 3 yavru daha geleceğini düşünemiyorum halineCanan NUMAN' Alıntı:Nasıl MAALESEF............................. Allah banada böyle malesefler yaşatsın inşallah.
MAAŞALLAH.
Bizimkilere röntgen çektireceğim bu gidişle daha 1 tanecik yumurta yok.
Günay DÖNMEZ' Alıntı:Soner usta tek sorun yavrular aralıklarla çıkarsa olur, tüm yumurtalar çıkarsa en son çıkan 2 yavrunun diğerlerinin altında ezilme tehlikesi yaşar. İnşallah hepsi zamanında çıkar.
Kıyamam tabiki zavallı İnşallah toparlar. Maaşallah.Soner DURMUŞ' Alıntı:Anneyi görseniz neler çekiyor ağzı gözü hertarafı kusmaktan çamur tabakası olmuş. 6 yavruyu doyurmak kolaymı. birde 3 yavru daha geleceğini düşünemiyorum halinebu yüzden malesef dedim başka çiftiminde altına koyamıyorum.
doğru diyorsun ama yumurtalardan yavru çıkmış ? böyle olsa yavru çıkmazdı.Baybora DERİCİ' Alıntı:Kuşların erkek,dişi oldugundan eminmisin....İkiside dişi olmasın sakın..
İsa YILMAZ.' Alıntı:doğru diyorsun ama yumurtalardan yavru çıkmış ? böyle olsa yavru çıkmazdı.
Mehtap YILMAZ' Alıntı:inşallah diğerleri firesiz büyür.
Burak SİPAHİ' Alıntı:inşallah diğer yavrulara bişey olmaz demekten başka bişey gelmiyor elimden pray
bu akşam fotolarla birlikte paylaşıma devam dostlar.Ömer ADAM' Alıntı:sen talaşını sık sık değiştir
bol kepçe mamayı eksik etme Allah ın izni ile hepsine bakar inşallah...
çok güzel renkte yavrular veriyor.Satılmış KARTAL' Alıntı:haydi hayırlısı bakalım şimdiden bir dişi ayır banaannesine çeksin