9. Yumurta

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
En genç çiftim, çiftlerim arasında rekoru kırdı.Geçen 8 yumurta ve 8 canlı yavruyla rekoru paylaşıyordu diğer çiftlerle ama bu sefer 9 yumurta ile rekoru eline aldı.Yarın umarım 10. gelmez.7. ve 8. yavru yuvadayken gelmişti ilk yumurta bakalım kaç canlı yavrumuz olacak.Hayırlısı herhalde bu sefer 1-2 yumurtayı kaydıracam.Çünkü erkek çok tehlikeli yavrular yuvadayken başlıyor faaliyelere hatta yavrulara, ayırsam dişi tek başına bakamıyor.Yakında aşiret olacaklar :)

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
bende ilk ve tek çiftimden ilk yumurtayı dun aldım bakalım devamı gelcekmı gelırse kaç tane gelcek dışının ılk kuluçkası bu acemı yanı daha bnımde ilk ve tek çiftim dışıyı bn aldığımda henuz yavruydu... dileğim bu kuluçkada bolca yavru almak çunku bnde çoğaltmak istiyorum bu yavru sayısına göre karşılık başka yerden yavru alıp eşe atacamm hayırlsı artık

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
maşallah allah bereketını arttırsın yavrularıda kendısı gını olur işallah  alkisd

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
inşallah sağlıklı bir şekilde kuluçkalarını tamamlarlar

TuNa

Üyemiz
Adı
HALİT
Soyadı
TUNA
Maşşallah abi rabbim bizede nasip etsin inş. SİTEDE YENİYİM
Halit TUNA KONYA

ONuR

Takipçi Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
PARILDAYAN
Maşallah  sağlıkla büyütürler inşallah..

Ögür GÖRPÜZ

Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
GÖRPÜZ
S.a
Ben üretimde yeniyim ama teorik olarak fikrim;
Başka bir yavrulu takımların varsa (2 adet) onlara pay ettir bence yoksa 9 yumurtayı bir daha zor alırsın...
Bu yavrular büdükten sonra erkeği dişiden ayır...
Çünkü kuş hem yumurtlarken hemde bakarken diğer 3-4 yumurtalı dişilere oranla dahfazla yorulur...
En az 2 hafta dinlendir..

Selametle...