A C İ L Y A R D I M ..!!!

kanuni35

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
gökdeniz
kuşumun sağ gözünün altı hafiften kızarık tek göz hastalığından şüpheleniyorum ama albino kardeşiyle arada kavga ediyolar o yapmış ola bilirmi yardım edin

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
2 gün de geçmezde daha kötü bir hal alırsa teramicyn antibiyotikli kremden içine kaçırmadan göz çevresine sürebilirsiniz iyi gelecektir rahatsızlık abartırsa antibiyotik kullanmanız gerekebilir örneğin göz içi şişmeleri göz fırlamaları vs.

kanuni35

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
gökdeniz
resim koysam anlaşılmıyo belli olmuyo bu tek göz hastalığıysa eğer bulaşıcı mı?

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
resim koyarsanız sağlıklı olur anlaşılmadığını yazmışmışsınız ama deneyin derim. yoksa yakın bir veterinere gösterin damla ile geçebilir düşüncesindeyim.

kanuni35

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
gökdeniz
şuan resim çekme imkanım yok telefonun şarzı bitti kuşun gözü yuvarlak bir biçimde kızardı şuan kuşçu bir abi varonu çağırdım 1 saat sonra filan gelcek

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Burak GÖKDENİZ' Alıntı:
şuan resim çekme imkanım yok telefonun şarzı bitti kuşun gözü yuvarlak bir biçimde kızardı şuan kuşçu bir abi varonu çağırdım 1 saat sonra ilan gelcek
kafes içinde tahta, ağaç dalı, boyalı malzeme falan gibi alerji yapacak oyuncak varmı? varsa onlarda yapmış olabilir?

kanuni35

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
gökdeniz
yardım edin nasıl yapayım ilaç filan mı alayım ?

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Burak GÖKDENİZ' Alıntı:
kuşumun sağ gözünün altı hafiften kızarık tek göz hastalığından şüpheleniyorum ama albino kardeşiyle arada kavga ediyolar o yapmış ola bilirmi yardım edin
KAVGADAN DOLAYIDA OLABİLİR GÖZ NEZLESİDE OLABİLİR  photo OLSAYDI DAHA İYTİ KARAR VERİLEBİLİRDİ AMA SİZ YİNEDE TERRAMYCİN GÖZ MERHEMİ ALIP SÜREBİLİRSİN
GEÇMİŞ OLSUN