A C İ L Y A R D I M ! ! !

Veli IRMAK

Üyemiz
Adı
Veli
Soyadı
IRMAK
Abilerim, kardeşlerim yuvalık kontrolü yaparken gördüm yavrulardan biri yuvalıkta orta yerde yatmış, can çekişir gibi sanki.Vücuduçok soğuktu.Aldım 2 kat peçeteye sardım,şimdi gömleğimin iç cebinde ısınıyor.Bir kısmı çok az tüylü, bir kısmında daha tüyü yok.Anne 2 yavrulu,öteki yavruda tarif ettiğim ayarda tüy bakımından.Cebimdeki yavru ölebilir :(
Diğer yavruyu başka bir annenin yanına mı verim,tek başına ölmesin oda :(
Çok zor yaaa
Napmam lazım abilerim
Allah rızası için bir yardım edin.

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
yavruların aynı ayarındaki başka bir yuvaya evlatlık verebilirsin.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Başka çiftleriniz varsa ve yavru büyüklükleri aynı ayarda ise o yuvaya aktarabilirsiniz.  Herhangi bir sorun olmaz.

Veli IRMAK

Üyemiz
Adı
Veli
Soyadı
IRMAK
Sağlıklı yavruyu aynı büyüklükte yavruları olan başka bir ana babanın yanına koydum.Yuvalık boş kaldı şimdi,kafesten çıkartimmi biraz daha dursunmu abilerim ?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yuvalık kalsın kuşunuz tekrar yumurtlayacaktır.

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
Ben yavruları anne ve babalarının yanından ayırmak için söyledikleriniz gibiyse geçerli bir sebeb göremedim yavrular tüylenmeye başladıysa zaten sürekli yavrunun üzerine yatmazlar yavru soğumuş diye yuvalıktan alınmaz anneleri bakıyordur ona annelerinin yanına koyun zaten başka anneye evlatlık verirsenizde onunda bakacağının garantisi yoktur

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Veli bey, yavruların (tahmini de olsa) kaç günlük olduklarını yazmamışsınız.
    Biri 11, diğeri 14 günlük yavruların yanına 3 günlük yavruyu koyarsanız sonuç hüsran olur.
    Ayrıca kuşlarınızın ortam ısısı uygun ve sabit değil galiba.
    Dilerim sorunsuz bir kuluçka dönemleri olur..