ABİLER ABLALAR SİZCE BUNLARDAN NE CIKAR :D

uzeyir cekicoglu

Takipçi Üyemiz
Adı
uzeyir
Soyadı
cekicoglu
başlıktada belirttiğim gibi sizice bu kuşların çiftleşmesinden ne renk bi kuş çıkar resimli olarak gösterebilirmisiniz? kuşlarım birbirlerine çok alıştılar o yuzden beni de her gecen gün heyecan basıyor merakımı mağdur görün  friend

teşekkürler

euphrates

Uzman Üyemiz
Adı
Fırat
Soyadı
Akad
çok gûzel kuşlar ama hiç kimse yavrularin rengini kestiremez, çunku ikiside safkan olmaya bilir ve karşina birde bakmişsin yemyeşil bir kuş çikmiş yada başka bir renk tede olabilir rengi. Bence sagliklli olmasini dile daha iyi olur rengi ile ugrasma :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Her şey olabilir kimse bilemez. Bilmeniz için soyunun 2-3 kuşak öncesini bilmeniz lazım.

euphrates

Uzman Üyemiz
Adı
Fırat
Soyadı
Akad
Biraz sabrederek yavrularin çiktiktan sonra renklerini bizede soylersin, bazen masmavi bir çiften başka bir renk yavru çikabiliyor

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı
Murat TANIŞ' Alıntı:
yüzde doksan genelde kendilerine benzer.
bu yuzde 90 sonucuna nasıl vardınız???? bunca senedır kus bakıyorum ben hıc bı sey ıcın bu kadar net bısey soyleyemedım
yuzde 9 demek ıstemıs olabılırmısınız
  saygılar

soner öz

Üyemiz
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Muharrem AVCI' Alıntı:
bu yuzde 90 sonucuna nasıl vardınız???? bunca senedır kus bakıyorum ben hıc bı sey ıcın bu kadar net bısey soyleyemedım
yuzde 9 demek ıstemıs olabılırmısınız
  saygılar
+1 :D

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Dostum bu renk konusu kmse bilemez ister senelerini vermiş biri bile haa kendi yavrularıdır yani anne babasının rengini bilir ufaktan rengini kesitiri ama senin kuşların anne babasını biliyorsan ufaktan renk yuvarlamaları yapılır fakat suan kmse bilemez bu çiftten melez bir sürü renk çıkar :D

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Her Şey Atabilir Biri Normal Mavi Diğeri Spangle Bir Kaç  Önceki Soyunu Bilmen Lazım Ufak Tahmin Edebilmen İçin Ancak Her Türlü Mutasyon Ve Rengi Atabilirler  Yavru Alcaksanız Bu Kuşları Kafesinden Çıkarıp Eve Salmayınız İyi Forumlar

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
helal olsun daha kuşlar eşleşmeden onu bırak çiftleşmeden hatta ortada yumurta yokken ne çıkar diye soruyorsun onu sadece allah bilir bazen 2 tane standart yeşil çiftten albino bile çıkabiliyor, önce sen bence kuşlardan yavru almak istiyorsan kuşları dışarı salma sonrada allahın takdirine bırak kuşları öyle salmaya devam edersen o heyecanın yerini ümitsizlik alabilir...

uzeyir cekicoglu

Takipçi Üyemiz
Adı
uzeyir
Soyadı
cekicoglu
allah allah arkadaşlar kuşları saldığımı nerden cıkardınız ki o fotolar erkegi ilk getirdiğim gün çekildi sizden bilgi almak için. nese teşekkürler yorumlarınız için