ABİLER YUMURTALAR HAKKINDA YARDIM EDERMİSİNİZ..._?

levent66

Yeni Üyemiz
Adı
levent
Soyadı
kara
Bende yumurtaların bi kısmını kırıp baktım ..Sorun senin dişi kuşta değiş bence onlar artık günü geçince hissediyolar ..sorun !! yumurta içinde büyümeyen yavrularda..benim kine nerdeyse 1 ay olcak yumurtanın biri boş diğerlerindede aynı senin kiler kadar küçücük yavru çıktı ama büyümemiş ve yaşamayan.. yani onlar zaten üç beş güne çıkamazdı ölmüş yada gelişmemiş olmalılar.

eye25520

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
KARA
Levent KARA' Alıntı:
Bende yumurtaların bi kısmını kırıp baktım ..Sorun senin dişi kuşta değiş bence onlar artık günü geçince hissediyolar ..sorun !! yumurta içinde büyümeyen yavrularda..benim kine nerdeyse 1 ay olcak yumurtanın biri boş diğerlerindede aynı senin kiler kadar küçücük yavru çıktı ama büyümemiş ve yaşamayan.. yani onlar zaten üç beş güne çıkamazdı ölmüş yada gelişmemiş olmalılar.
Bu ilk yumurtasıydı bir sonraki yumurtlama döneminde düzelir mi?

levent66

Yeni Üyemiz
Adı
levent
Soyadı
kara
inşallah ama sanırım bu sefer daha özenli bi bakıma almamız gerekicek altından talaşı..üstünden yeterince ısıyı eksik etmemek gerek:)

eye25520

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
KARA
Levent KARA' Alıntı:
inşallah ama sanırım bu sefer daha özenli bi bakıma almamız gerekicek altından talaşı..üstünden yeterince ısıyı eksik etmemek gerek:)
kombi sırf onlar için açık :D

eye25520

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
KARA
Tekrar başlık açıp konu kirliliği yapmak istemedim eski yazdığım konuya ek olarak yazmak istedim. Önce yumurtlayan ve 5 yumurtası da boş çıkan kuşlarım tekrar yumurtladı, 28 Martta ilk yumurtayı verdi , daha sonra 1 Nisanda baktığımda 3 yumurta vardı, 6 nisanda 2 tane daha yumurtlayarak toplamda 5 yumurta oldu. Işıkta yumurtaya baktığımda içi şeffaf görünüyor döllenmemiş gibi. bu kadar sürede döllenip döllenmediği belli olur mu? Birde her gece dişi kuş yumurtalar ili oynuyor tıkır tıkır yerlerini değiştirip duruyor sesler geliyor sabaha kadar bu normal mi?

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
kardeş yumurtalarla hiç oynama kuşu rahatsız etme.gece yumurtaların yer değiştirmesi normal kuş yurmutaları ters düz yapıyordur.inşallah yavru alırsın.30 gün bekle bence

eye25520

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
KARA
Doğan YILMAZ' Alıntı:
kardeş yumurtalarla hiç oynama kuşu rahatsız etme.gece yumurtaların yer değiştirmesi normal kuş yurmutaları ters düz yapıyordur.inşallah yavru alırsın.30 gün bekle bence
İnşallah Bu sefer yavru çıkar.