Abilerim Bakarmisniz

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Ben 20 adet Muhabbet kusu almak ıstıyorum ve aldıgım kusları Salmaya atmak ıstıyorum kendı kendılerıne eş  secsinler niye tkrar tel kafese almak sartıyla sızce bı zararı olurmu yoksa salmada kalmaları dahamı ıy olur elmde buyuk bı cıft hane var ondan salma olurmu 80x32x40 garıba tam hatrlamıyorum kucukmu yoksa daha buuyk bı salma gerekmı lutfen yardımlarınızı beklıyorum 20 adet kus ve verim alabirlmyıım

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
13 Adet muhabbet kuşunu büyük bir çift haneye atmak istiyorum birbirleri eş bulsun niye sizce bi zararı olurmu yoksa ben kendimmi secim Eş olarak

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
Şöyle söyliyeyim sana salma üretimi yapmak istiyosan o elındekı salma ideal ölçülerde deil öncelikle rahat ve güzel bir salma olarak 150/200cm yükseklikde
200 cm olarak güzel bir salma yaparsınız.içine de rahat olmak kaydıyla 16 dişi 12 erkek  koyup besleyebilrisiniz.Daha rahat ve daha güzel olur.yuvalarıda dısardan takmak şarttıyla 22 adet yuvalık takarsınız .

NOT:Damızlık kuslarını alıp salmaya atın ve yaklasık  5 6 ay sonra yuvaları takın ona göre verim alın cok erkenden takmanıza gerek yok