Abilerim ve kardeşlerim hayırlı akşamşalar Örneklerinizi bekliyorum ....

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
Arkadaşlar elimde bir çift çek ile hollanda kırık takımım var izmirde yaşıyorum balkonuma küçük bir üretim hane yapmak istiyorum fakat hobi amaçlı yapıcam ama ögrenciyim panjur ile kapatamıcam bir arkadaşım dolap al dedi sadece önünü kapat dedi sıkıntı olmaz ama yaz geliyo sıcaklar bişey olmazda kışın yagmur ve rüzgar sıkıntı olucak için nasıl bir taslak yapmalıyım aklımda 2-3 plan var ama yinede size danışmak istedim ...

mustafa alaca

Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
ALACA
güzel bir ahşap çerçeve yapıp tel gererek aralarına kalın strafor döşeyerek küçük bir oda elde edebilirsiniz.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
yapmak istediğiniz şey ne yazıkki imkansız...pvc duvar-cam veya panjur dışında her alternatif ekonomik olabilir ama dediğiniz gibi yaz-kış sıkıntısı var. İnanın sizden önce belki 100 kişi buna benzer çözümler için kafa patlatmıştır ve sonunda balkonu kapatmakla çare bulmuştur. Kısacası ucuz yollu birşey yapmak isterken hem bir işe yaramayan birşey elde edeceksiniz hem de boşuna masraf etmiş olacaksınız. En iyisi bir okadar daha para yatırın ve balkonunuzu adam gibi kapattırın. Bu işe az da olsa para yatırmanız gerekecek...balkonda üretim yapmak istiyorsanız aşağdaki resimdeki gibi uygulamalara benzer şekilde kapatmanız gerekiyor

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
yapmak istediğiniz şey ne yazıkki imkansız...pvc duvar-cam veya panjur dışında her alternatif ekonomik olabilir ama dediğiniz gibi yaz-kış sıkıntısı var. İnanın sizden önce belki 100 kişi buna benzer çözümler için kafa patlatmıştır ve sonunda balkonu kapatmakla çare bulmuştur. Kısacası ucuz yollu birşey yapmak isterken hem bir işe yaramayan birşey elde edeceksiniz hem de boşuna masraf etmiş olacaksınız. En iyisi bir okadar daha para yatırın ve balkonunuzu adam gibi kapattırın. Bu işe az da olsa para yatırmanız gerekecek...balkonda üretim yapmak istiyorsanız aşağdaki resimdeki gibi uygulamalara benzer şekilde kapatmanız gerekiyor

cevap burda elini cebine atacaksın güzel bir balkon.... thumbsupbo

harunavci.07

Takipçi Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Avcı
Günay DÖNMEZ' Alıntı:

Günay Abi Her Konuda Danışılacak, En İyi Danışman. . .  thumbsupbo