1 çift muhabbet kuşum var hemen hemen birlikte aynı kafeste durmaya başlayalı 2 ay oluyor bundan önce ayrı kafeslerde 1 hafta durdular ilk başlarda iyi anlaşıyorlar sonradan erkek dişiye karşı fazla kur yapmaya başladı ve dişi de erkeği tünekten atıyor yada saldırıyor bunu önlemek için kuşlaarı yine ayrı kafeslere koysam biraz özlem çekseler nasıl olur??? dişiyi erkeğin yanından ayırdım mı erkek kafes de cıldırıyor .. ?
ve 2. sorum şu dişi yuvalığpa alışsın diye orta yuvarlak yere biraz (abartısız 6-7 tane) yem döktüm ve dişiye göstermeye çalıştım yemleri sonra dişi yuvalığa kendi isteğiyle girdi ve yeminleri biraını yemişi yuvalıkta vakit geçirdi ve sonra çıktı bu olay olalı 2 gün oldu ve bir daha da dişi yuvaya girmedi yani hala alıştıramadım ne yapmam lazım ....
ve 2. sorum şu dişi yuvalığpa alışsın diye orta yuvarlak yere biraz (abartısız 6-7 tane) yem döktüm ve dişiye göstermeye çalıştım yemleri sonra dişi yuvalığa kendi isteğiyle girdi ve yeminleri biraını yemişi yuvalıkta vakit geçirdi ve sonra çıktı bu olay olalı 2 gün oldu ve bir daha da dişi yuvaya girmedi yani hala alıştıramadım ne yapmam lazım ....