Acaba doğrumu ?

canfener

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
akkuzu
Geçen arkadaşımla muhabbet kuşu hakkın sohbet ediyoruz işte dediki yerli kuşlar konuşmuyormuş .arkadaşlar acaba doğrumu ben şimdi 1-2 aylık yavru erkek yerli kuş alsam konuşturamazmıyım  confusedtw

gokcencelik

Uzman Üyemiz
İyi sallamış arkadaşın. En iyi konuşanlardandır yerliler. Doğadaki hallerine en benzeyen kuştur çünkü yerli kuş, az mutasyona uğramıştır veya hiç uğramamıştır hele ki yeşilse...

Oğuz Emre ACAR

Üyemiz
Adı
Oğuz Emre
Soyadı
ACAR
Hakkaten iyi sallamış. Eğer yavruyken ilgilenmeye başlarsanız istisnasız hepsi evcilleşir ve konuşurlar.

canfener

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
akkuzu
Teşekkür ederim arkadaşlar rahatladım mavi bir kuşum vardı konuşmadı bende şüphelendim zaten o da kaçtı evden yenisi alacağımda merakdan sordum  alkisd

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Ben 4 5 aylıkken aldım ve şuan 1 yaşından hallice büyük. Yaklaşık 8 9 kelime biliyor. Çokta güzel konuşuyor.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Yavru erkek olmasına dikkat edin ve bol bol ilgilenin konuşabilir .

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Benim ilk kuşum da normal mutasyon maviydi konuşmasına az kala dayanamayıp eş almıştım sonra git gide kuşlar çoğaldı tabi asla konuşmadı :D ama bıcırdıyodu belli belirsiz bi şeyler söylüyodu bi kaç ay daha bekleseydim konuşurdu direk. eş alınca susar mıydı bilmem bazı kuşlar susmuyor. arkadaşımın kuşu çok yetenli çıktı siyah gözlü beyaz tüylü olanlardandı. inanılmaz konuşuyor 30 a yakın kelime... eş aldılar bana mısın demiyor :D

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
YAVRU KUŞU EĞER YAKINLARINIZDA Bİ ÜRETİCİ VARSA ORALARDAN 5-6 HAFTALIK VE ERKEK OLARAK ALIRSANIZ HEM EĞİTİMİ HEMDE KONUŞMAYA DAHA MÜSAYİT OLUR YERLİ KUŞLAR HEM HAREKETLİDİR HEMDE KONUŞMAYA GAYET MÜSAYİTTİR PETŞOWLARDA BAZI ART NİYETLİ SATICILAR BOYUTLARI KÜÇÜK YAVRUYA BENZİYOR DİYE PAKİSTAN VB BÜYÜK KUŞLARI BİLMEYENLERE YAVRU DİYE SATIYARLAR BUNLARA ÇOK DİKKAT EDİN YAVRU ALACAKLAR YA  KUŞTAN ANLAYAN BİRİLERİYLE YADA GÜVENDİĞİ BİR SATICIDAN ALMALARI KENDİLERİ İÇİN DAHA HAYIRLI OLACAKTIR...SELAMLAR...

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
Müjdat TEKİNTUĞ' Alıntı:
YAVRU KUŞU EĞER YAKINLARINIZDA Bİ ÜRETİCİ VARSA ORALARDAN 5-6 HAFTALIK VE ERKEK OLARAK ALIRSANIZ HEM EĞİTİMİ HEMDE KONUŞMAYA DAHA MÜSAYİT OLUR YERLİ KUŞLAR HEM HAREKETLİDİR HEMDE KONUŞMAYA GAYET MÜSAYİTTİR PETŞOWLARDA BAZI ART NİYETLİ SATICILAR BOYUTLARI KÜÇÜK YAVRUYA BENZİYOR DİYE PAKİSTAN VB BÜYÜK KUŞLARI BİLMEYENLERE YAVRU DİYE SATIYARLAR BUNLARA ÇOK DİKKAT EDİN YAVRU ALACAKLAR YA  KUŞTAN ANLAYAN BİRİLERİYLE YADA GÜVENDİĞİ BİR SATICIDAN ALMALARI KENDİLERİ İÇİN DAHA HAYIRLI OLACAKTIR...SELAMLAR...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bencede en iyi konuşan kuşlar yerliler dikkat ederseniz videolarda filan konuşan kuşlar genelde yerliler. Benimde konuşan bir kuşum var baya kelime biliyor yerli ufak tefek birşey ama çok tatlı maşallah diyimde:)