Acaba yumurtalarda yavru varmı ?

Ahmet_dincer

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Dinçer
Siz değerli üstadlar sizden bir konu hakkında yardım istiyorum mubişlerim yumurtladı yavru varmı acaba yumurtalarda birde dişinin poposu baya şiş neden acaba

Ekli dosyalar

Levodil

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
San
Ahmet bey yumurtalara numara vermişmiydiniz.
Işık kontrolü yaptınızmı.5yumurtada en az ilk 2 ve 3 ışık kontrolunde dolu yumurtalarda damarlanma
olur.ilk yumurta tarihi ne zamandı.Dolu yumurtalar da yüzeysel olarak bakıldığında çıkma zamanına yaklaştıkça
dış renkleri diğerlerine göre daha koyu bir renk alıyor . Resme  göre arkada duran 2 adet
dolu gibi görünüyor.İnşallah hepsi doludur.Hayırlı üretimler diliyorum.

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Merhaba,

Dişinin poposunun şiş olması belki bir tane daha yumurtlayacak olmasından olabilir.

Ahmet_dincer

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Dinçer
Levent SAN' Alıntı:
Ahmet bey yumurtalara numara vermişmiydiniz.
Işık kontrolü yaptınızmı.5yumurtada en az ilk 2 ve 3 ışık kontrolunde dolu yumurtalarda damarlanma
olur.ilk yumurta tarihi ne zamandı.Dolu yumurtalar da yüzeysel olarak bakıldığında çıkma zamanına yaklaştıkça
dış renkleri diğerlerine göre daha koyu bir renk alıyor . Resme  göre arkada duran 2 adet
dolu gibi görünüyor.İnşallah hepsi doludur.Hayırlı üretimler diliyorum.
Levent bey inanın numaralandırmadım tespit ettiklerinizle beraber öndeki 2 yumurtada da damarlar görünüyo siyahımsı arkadaki soldaki yumurta ise hafif kırık zaman yaklaştı sanırım inşallah  :D

Ahmet_dincer

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Dinçer
Ali DİNÇ' Alıntı:
Merhaba,

Dişinin poposunun şiş olması belki bir tane daha yumurtlayacak olmasından olabilir.
Ali bey ssanırım tekrar yumurtlayacak teşekkürkler fikirlerinz için

Ali bal

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bal
yumurta geldıkten bır hafta on gun sonra ısık yardımıyla dolu olup olmadıgını anlarsın