acemi anne baba

muhabbet kuşları

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Apuhan
arkadaşlar 100cm*70cm*40cm ölçülerinde bir salma var.içinde 1yaşından 3 aylığa kadar 11 adet muhabbet kuşu var.yuvanın içinde 4 adet yuva var.daha hiç birinden yavru almadım.2 gün önce 7-8 aylık bir çiftim ilk defa yumurtladı.dün yumurta kırılmış.kendimi kırdı yoksa diğer kuşlar mı bilmiyorum.bugün bir yumurta daha yapmış.sorum şu:böyle bir salma da yavru alabilrmiyim?bu ölçülerdeki bir salma için 11 kuş fazlamı?cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
bence bu kadar küçük bir salmada yavru alman baya zorlaşır ama yumurta yapmışsa yavru alabilecegin manasına geliyor.daa büyük bir salma yap veya kuşları azaltma yoluna gitmeni tavsiye ederim

muhabbet kuşları

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Apuhan
malesef daha büyük salma yapamam.bakalım yumurtayı yine kıracaklar mı.yine kırarlarsa kuşların sayısını azaltma yolunagidebilirim...cevap için teşekkürler. :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
mülteci kampı gibi  olmuş orası :) salmayı büyültme yoluna gidiniz tavsiyedir yuvalıklarının giriş kısmınıda birbirlerini görmeyecek sekilde takın yada  dışardan bakımı kolay olacak sekilde  takın...