Acemiyim Yardım Arıyorum ANKARA

sevdalinka61

Yeni Üyemiz
Adı
Nejat
Soyadı
MISIR
Merhaba Arkadaşlar;
Ben Ankarada yaşıyorum ve 5 yaşındaki çocuğum için uysal ve sağlıklı bir yavru arıyorum. Hollanda veya ingiliz olmasını tercih ediyorum. Daha önce Ulustan aldım ama çok yaşamadı. Bu yüzden çocuğumda baya bi üzüldü. 
Sizden Bu konuda yardım istiyorum. Şimdiden Teşekkür ediyorum...

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
Size yakın üretici arkadaşlarımız  yardımcı olacaktır..
Etimesguta yolunuz düşerse  çayımızı içmeye bekleriz ..
Hayırlı akşamlar..

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
hocam ben etlikte oturuyorum isterseniz size yardımcı olabilirim

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
serkan hocam ve diğer arkadaşlar zaten yardımcı olurum demiş daha nasıl bir yardım istiyorsunuz kuşu evinizemi getirsinler...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Neden yardımcı olmayalım arkadaşlar demiş yardımcı olalım diye bende olmaya çalışırım isterseniz seçin beğenin alın istediğiniz arkadaştan daha ne olsun:)

sevdalinka61

Yeni Üyemiz
Adı
Nejat
Soyadı
MISIR
Ben acemi olduğumu söylemiştim ve sadece satış yapmak değil de biraz yardım etmek amacıyla varolduğunuzu sanmıştım.
çünkü ben sizden çocuk için su tür ve su yaşta almanız gerekir filan gibi bilgi bekliyordum. ben şurdayım ben burdayım satış yapayım şeklinde değil tabiii..
size hayırlı satışlar...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Nejat MISIR' Alıntı:
Ben acemi olduğumu söylemiştim ve sadece satış yapmak değil de biraz yardım etmek amacıyla varolduğunuzu sanmıştım.
çünkü ben sizden çocuk için su tür ve su yaşta almanız gerekir filan gibi bilgi bekliyordum. ben şurdayım ben burdayım satış yapayım şeklinde değil tabiii..
size hayırlı satışlar...
Alınganlığa gerek yok. Ben şuradayım buradayım demelerinin sebebi almaya gittiğinizde birlikte kuşun özelliklerini belirlemek oluyor. Yani anlaştığınız bir üreticiye gidersiniz o size bazı kuşları önerir. Siz beğenirseniz alırsınız. Ama illa bilgi istiyorsanız verelim bilgi. Çocuğunuzun eğitebilmesi ve kendine alıştırması için yeni yavrulardan yani 1-2 aylık yavrulardan seçmeniz uygun olur. Kuşun ırkının eğitmekte önemi yoktur. İnşallah yardımcı olabilmişizdir..!

ErolDSV-ALMAnya

Takipçi Üyemiz
Adı
Erol
Soyadı
Baskal
Nejat MISIR' Alıntı:
size hayırlı satışlar...
Simdi sinirlendim neeee, Arkadaslar seni Caya bile davet etmis daha ne yapsin??
SatacaklarI bir Kusla mI zengin olacaklar, para icin yapsalar zaten cogu bIrakIrdI bu isi.

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
Nejat MISIR' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar;
Ben Ankarada yaşıyorum ve 5 yaşındaki çocuğum için uysal ve sağlıklı bir yavru arıyorum. Hollanda veya ingiliz olmasını tercih ediyorum. Daha önce Ulustan aldım ama çok yaşamadı. Bu yüzden çocuğumda baya bi üzüldü. 
Sizden Bu konuda yardım istiyorum. Şimdiden Teşekkür ediyorum...
ALACAĞIN KUŞU ZATEN BELİRLEMİŞSİN BENDE O YÖNDE BİR YARDIM İSTEMİYOSUN Kİ.... SORUYU ÇOCUĞUMA KUŞ ALACAĞIM NASIL Bİ ŞEY OLSUN DESEYDİN ONA GÖRE CEVAP VERİLİRDİ. uysal sağlıklı bir yavru arıyorum hollanda veya ingiliz olması tercihimdir. demişsin BİZ ÜRETİCİLERDE GEL BİZDE VAR DEMİŞİZ... BUNUN PARAYLA NE ALAKASI VAR. SEN ÖNCE NE İSTEDİĞİNİ ÖĞREN SONRA BURADAKİLERİN NE AMAÇLA BURADA OLDUĞUNU  SİTEYİ BİRAZ GEZERSEN ÖĞRENİRSİN...AYRICA GEL ETİMESGUTA  SANA BEDAVA VERECEM YAVRUYU (AMA ONUDA ÖLDÜRÜRSÜN SEN)  ADRESİM TELEFON NUMARAM HEPSİ VAR.... GAYET CİDDİYİM  BEKLİYORUM

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
nejat efendi üretici arkadaşlarını işi gücü yok da san bir tane kuş satmak içinmi uğraşıyorlar zannediyorsun. yardım istemişsin onlarda san yardımcı olmak istiyorlar.

Sen git ulustan yeni yeme düşmüş eğitmek için bir kuş al yine....

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yusuf KURT' Alıntı:
adam acemi olduğunu yazmış bu kadar yüklenmek niye,biraz daha hoşgörülü olmak lazım değilmi sizcede....
Bu konunun acemi olmakla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

sevdalinka61

Yeni Üyemiz
Adı
Nejat
Soyadı
MISIR
Yusuf hocam ilk olarak gerçekten çok tşk ediyorum. Anlayışınız ve hoşgörünüz için Allah razı olsun. Diğer arkadaşlara da hiç birşey söylemiyorum, "ACEMİ" olduğumu özellikle yazmama rağmen sanki böyle bir anı bekliyormuş gibi yüklenmeye başladınız.
Neyse konuyu daha uzatmak istemiyorum yardım edenden de etmeyenden de Allah razı olsun.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ben yaptığım yorum için özür dilerim. Doğrudur acemi olduğu için böyle bir şey olmuş olabilir. Benim üzüldüğüm konu sitemizdeki üreticilerin sadece satış yapan üreticiler olduğunu düşünmenizdi.

sevdalinka61

Yeni Üyemiz
Adı
Nejat
Soyadı
MISIR
Benim 3 yıl önce ölen "SÜSLÜ" adında sanırım hollanda cinsi bir muhabbet kuşum vardı. Yaklaşık 4 yıl boyunca ailemizin bir parçası olmuştu. evdeki tüm aktivitelerde bizimle birlikteydi. o ölünce çok üzüldük ailece. Bu olaydan bir yıl sonra kızımı ikna etmek için aynı renkte bir kuş daha aldık ulustan. ama hastalıklı olduğu için çok kısa bir süre yaşatabildim. Elimden geleni yapmama rağmen olmadı. ve kızım çok üzüldü. Amacım tekrar üzülmesin diye ona arkadaş olabilecek sağlıklı bir yavru kuş almaktı. Bu sebeple nette yaptığım araştırmaların sonunda bu siteyi ve burdaki üretici arkadaşları önerdiler. Ve o sebeple geldim buraya. Sağolsun bir çok üretici arkadaş ilgilendi hatta doğru çaya bile çağırdılar. Ama ben acemilikten sanırım biraz açıklama ve bilgi verilir diye bekledim sadece. "BEDAVA" veya "UCUZA" kuş edinmek değildi. (Mahir BEY)
Biraz yanlış anlaşıldım sanırım. Buarada üretici arkadaşlardan özür dilerim. Benim amacım kimseyi kırmak üzmek değildi.  Hayırlı akşamlar herkese....