Fatih Bahadır
Üyemiz
Tamam abi sorun yok sakin olalım 
Siz ne sorduysanız ona yanıt aldınız medyumda yokki aramızda sormadan anlasın yanıtlasın siz gayet bilinçli biri gibi hollanda yada ingiliz diye ne istediğinizi bile belirtmişsiniz. Deseydinizki şu yaşta bir çocuğum var amacım kuşu eğitmek çocuğuma sevdirmek nasıl bir kuş seçmeliyim onunda yanıtını alırdınız. Ayrıca sizi yardımcı olmak için davet eden bir arkadaşa gittiğinizde orada konuşulur kuşlara bakılır seçilir alınır ki şuda var gittiniz diyelim almak zorunda da değilsiniz yani niye bu kadar büyütülmüş ki bu konu. Şunuda belirtelim amaç size yardım etmekti bilen bilir henüz hiçbir kuşumu satmadım küçük bir hobihanem var ve satmak değil amacım. Bunuda söyledim çünkü insanları sanki size zorla satış yapıyorlarmış gibi suçlayan bir ifade kullanmışsınız. Mahir Beyde demiş bende diyorum gelin size bir kuş hediye edelim herşey para değildir. Aradığınızı bulmanızı dileriz.Nejat MISIR' Alıntı:Ben acemi olduğumu söylemiştim ve sadece satış yapmak değil de biraz yardım etmek amacıyla varolduğunuzu sanmıştım.
çünkü ben sizden çocuk için su tür ve su yaşta almanız gerekir filan gibi bilgi bekliyordum. ben şurdayım ben burdayım satış yapayım şeklinde değil tabiii..
size hayırlı satışlar...
Mehtap hanıma katılıyorum...Mehtap YILMAZ' Alıntı:Siz ne sorduysanız ona yanıt aldınız medyumda yokki aramızda sormadan anlasın yanıtlasın siz gayet bilinçli biri gibi hollanda yada ingiliz diye ne istediğinizi bile belirtmişsiniz. Deseydinizki şu yaşta bir çocuğum var amacım kuşu eğitmek çocuğuma sevdirmek nasıl bir kuş seçmeliyim onunda yanıtını alırdınız. Ayrıca sizi yardımcı olmak için davet eden bir arkadaşa gittiğinizde orada konuşulur kuşlara bakılır seçilir alınır ki şuda var gittiniz diyelim almak zorunda da değilsiniz yani niye bu kadar büyütülmüş ki bu konu. Şunuda belirtelim amaç size yardım etmekti bilen bilir henüz hiçbir kuşumu satmadım küçük bir hobihanem var ve satmak değil amacım. Bunuda söyledim çünkü insanları sanki size zorla satış yapıyorlarmış gibi suçlayan bir ifade kullanmışsınız. Mahir Beyde demiş bende diyorum gelin size bir kuş hediye edelim herşey para değildir. Aradığınızı bulmanızı dileriz.