Acemiyim Yardım Arıyorum ANKARA

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Nejat MISIR' Alıntı:
Ben acemi olduğumu söylemiştim ve sadece satış yapmak değil de biraz yardım etmek amacıyla varolduğunuzu sanmıştım.
çünkü ben sizden çocuk için su tür ve su yaşta almanız gerekir filan gibi bilgi bekliyordum. ben şurdayım ben burdayım satış yapayım şeklinde değil tabiii..
size hayırlı satışlar...
Siz ne sorduysanız ona yanıt aldınız medyumda yokki aramızda sormadan anlasın yanıtlasın siz gayet bilinçli biri gibi hollanda yada ingiliz diye ne istediğinizi bile belirtmişsiniz. Deseydinizki şu yaşta bir çocuğum var amacım kuşu eğitmek çocuğuma sevdirmek nasıl bir kuş seçmeliyim onunda yanıtını alırdınız. Ayrıca sizi yardımcı olmak için davet eden bir arkadaşa gittiğinizde orada konuşulur kuşlara bakılır seçilir alınır ki şuda var gittiniz diyelim almak zorunda da değilsiniz yani niye bu kadar büyütülmüş ki bu konu. Şunuda belirtelim amaç size yardım etmekti bilen bilir henüz hiçbir kuşumu satmadım küçük bir hobihanem var ve satmak değil amacım. Bunuda söyledim çünkü insanları sanki size zorla satış yapıyorlarmış gibi suçlayan bir ifade kullanmışsınız. Mahir Beyde demiş bende diyorum gelin size bir kuş hediye edelim herşey para değildir. Aradığınızı bulmanızı dileriz.

Fatih Bahadır

Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Bahadır
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Siz ne sorduysanız ona yanıt aldınız medyumda yokki aramızda sormadan anlasın yanıtlasın siz gayet bilinçli biri gibi hollanda yada ingiliz diye ne istediğinizi bile belirtmişsiniz. Deseydinizki şu yaşta bir çocuğum var amacım kuşu eğitmek çocuğuma sevdirmek nasıl bir kuş seçmeliyim onunda yanıtını alırdınız. Ayrıca sizi yardımcı olmak için davet eden bir arkadaşa gittiğinizde orada konuşulur kuşlara bakılır seçilir alınır ki şuda var gittiniz diyelim almak zorunda da değilsiniz yani niye bu kadar büyütülmüş ki bu konu. Şunuda belirtelim amaç size yardım etmekti bilen bilir henüz hiçbir kuşumu satmadım küçük bir hobihanem var ve satmak değil amacım. Bunuda söyledim çünkü insanları sanki size zorla satış yapıyorlarmış gibi suçlayan bir ifade kullanmışsınız. Mahir Beyde demiş bende diyorum gelin size bir kuş hediye edelim herşey para değildir. Aradığınızı bulmanızı dileriz.
Mehtap hanıma katılıyorum...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
sakin olun arkadaşlar
gerekenleri yazmışsınız ve gayet düzgün bir Türkçe ile
okuyan çabucak anlar,
arkadaşın eğer niyeti varsa sizinle temas kurması gerekir....

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
ben bu site vasıtasıyla hem çok iyi arkadaşlar kazandım, hemde muhabbet kuşu ve diğer kuşlar konusunda kendimi geliştirdim bu sitedeki bir üreticiden kuş alıp 10 gün sonra kuşum öldü deseniz bile inanın sizden ücret almadan yerine size başka bir kuş verilir, mehtap hanıma sonuna kadar katılıyorum herşey para değil önemli olan yardımlaşmak bu sitenin amacı da o zaten, bu sitedeki üreticileri ne ulustaki satıcılarla nede petshoplarla kıyaslamayın, eğer bu sitedeki bir üreticiden kuş alıp kuşta sorun çıkınca banane kardeşim alırken baksaydın diyen bir üretici olursa adını yine bu sitede ifşa edin inanın o üretici bir daha bu sitede veya başka bir yerde satış yapamaz, önce isteye ve üreticilerine güvenin gerisi zaten gelir...