acı haber :(

adem504

Takipçi Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
güngör
arkadaşlar 7 yumurtadan bir yavru çıktı 6 sı günü geçmişti bugüm kendimce son konrol yaptım ama yanılmışım yapamamışım 6 yumurtadan 5 tanesi bozuk bir tane dolu çıktı ama kırmış oldum inanın çok üzüldüm pişman oldum bu duygu anlaılmaz yaşanır ama allah kimsenin başına vermesin böyle olay benim gib iacemi arkadaşlara söylüyorum yumurta kontroli yapmayı bilmiyorsanız böyle şeye kalkışmayın...........

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
olacak kardeşim her şey tecrübe ile gelişir Allah bir daha yaşatmasın
sana tavsiyem nasıl gördüm nasal karar verdim hafızana kazı tekrar kontrol ederken aynı hataya düşmezsin.

Dağhan

Takipçi Üyemiz
Adı
Dağhan
Geçmiş olsun 5 yumurtadan tek olanı kırmıştım boş diye o yavruyu gördüm içnde kalbini falan atarken insan kötü oluyor ama tecrübe oluyor

Hepimizin başına gelmiştir

erha1907

Takipçi Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
yücel
çok yazık olmuş çok geçmiş olsun  :( ALLAH bir daha yaşatmasın inşaALLAH...

metkuy

Uzman Üyemiz
Ömer ADAM' Alıntı:
olacak kardeşim her şey tecrübe ile gelişir Allah bir daha yaşatmasın
sana tavsiyem nasıl gördüm nasal karar verdim hafızana kazı tekrar kontrol ederken aynı hataya düşmezsin.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Olacak böyle şeyler bundan sonra daha tedbirli olup yumurta zamanlarını yumurtalara numara vererek yazarsanız aynı durum başınıza gelmez

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
ADEM GÜNGÖR' Alıntı:
arkadaşlar 7 yumurtadan bir yavru çıktı 6 sı günü geçmişti bugüm kendimce son konrol yaptım ama yanılmışım yapamamışım 6 yumurtadan 5 tanesi bozuk bir tane dolu çıktı ama kırmış oldum inanın çok üzüldüm pişman oldum bu duygu anlaılmaz yaşanır ama allah kimsenin başına vermesin böyle olay benim gib iacemi arkadaşlara söylüyorum yumurta kontroli yapmayı bilmiyorsanız böyle şeye kalkışmayın...........
Merhaba Adem bey,
Sanırım ısı ve nemdeki ani değişikliğe uğramışsınız.Acilen ısı ve nem ölçer alıp kuşlarınızın bulunduğu ortamın durumunu 1 haftalık sabah,öğlen,akşam,değerlerini kontrol edip bildirin ne yapmanız gerektiğini yazalım.
Saygılar.