ACI KAYBIM....

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
Arkadaşlar dün akşam kuşlarımın yanına gittiğimde gördüğüm manzara beni çok üzdü kafesimim kapak telleri çok sert değil ingiliz yavrulardan birtanesi nasıl becerdiyse kapağın arasına kafasını sıkıştırmış ve diğerleride sanırım onu dövmüşler kuşun kanat tüyleri kopmuş hertaraf kan olmuş diğer kuşların kafaları gagaları hep kan olmuş ki muhtemelen onlar saldırdılar oraya sıkışınca akşam çıkardım hala yaşıyordu fakat boynu kırılmış sanırım ayakta duruyor ama boynunu kaldıramıyordu çok üzüldüm acı çekmesin diye öldürmek istedim ama yapamadım acıdım ayrı bir yere aldım şuan işteyim ve çok merak ediyorum inşaaallah ölür acı çekmesine gönlüm elvermez çok sağlıklı ve iri bir kuştu erkekti ceresi yeni rengini almıştı daha hastalanıp ölmesi biraz teskin ediyorda sağlıklıyken kazaya kurban gitmesi üzüyor. Allah kimseye yaşatmasın.

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
geçmiş olsun inşallah böyle üzücü bir olay bir daha yaşamazsınız

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
İnşaallah  kimse böyle birşey yaşamaz biliyorsunuz bu üretim işinde yeniyim kötü bir tecrübe oldu benim için belkide benim bilgisizliğimden kaynaklandı kapak yayının daha sert olanını alsaydım bilemedim artık mandal falan takacaz yapacak bişey yok Allah tan yavrulu yumurtalı bir çift te yaşamadım tek tesellim bu.

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Çağlar bey öncelikle geçmiş olsun. Maalesef muhabbet kuşlarının doğasında var iyi takip etmezseniz bu tur olaylarla karşılaşıyorsunuz.2.si muhabbet kuşları sandığımızdan daha zekiler kafes telleri ne kadar sıkı olsada kaçacak yer buluyorlar. Mandalla tutturmak en iyisi. Ben yuvalığın kapağını açıp kaçan kuşlara şahit oldum. :)

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
durduacar' Alıntı:
Çağlar bey öncelikle geçmiş olsun. Maalesef muhabbet kuşlarının doğasında var iyi takip etmezseniz bu tur olaylarla karşılaşıyorsunuz.2.si muhabbet kuşları sandığımızdan daha zekiler kafes telleri ne kadar sıkı olsada kaçacak yer buluyorlar. Mandalla tutturmak en iyisi. Ben yuvalığın kapağını açıp kaçan kuşlara şahit oldum. :)
üstad kafesin kapağını açık bırakıyorum çıkmıyorlar normalde mama veriyorum tüneğini temizliyorum hiçbiri dışarı çıkmıyor ama çok oyuncular muhtemelen oynarken kafası sıkıştı ve acı son Allah hiçbirimize yaşatmasın güzel kuştu Bursa'dan Metin diye bir üstad var o görmüştü kuşu çok beğenmişti  :(