ACI KAYIP..13 ŞEHİT..SUSMA TÜRK!

taner çınar

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
çınar
13 askeri şehit olan bir ülkenin insanları, hala Aziz Yıldırım için ayaktaysa ve futbol denilen spor için bu ülkenin caddeleri yakılıp yıkılıyorsa; ama verilen şehitler için "vatan sağ olsun"dan fazlası denmiyorsa YAZIKLAR OLSUN!
Söyleyecek bir söz bulamıyorum...............................

erenhan07

Uzman Üyemiz
Adı
ERDİNÇ
Soyadı
AYARTMAZ
13 askeri şehit olan bir ülkenin insanları, hala Aziz Yıldırım için ayaktaysa ve futbol denilen spor için bu ülkenin caddeleri yakılıp yıkılıyorsa; ama verilen şehitler için "vatan sağ olsun"dan fazlası denmiyorsa YAZIKLAR OLSUN!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.....

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Murat TÜRKOĞLU' Alıntı:
Söylesem tesiri yok; Sussam gönül razı değil..

Tüm şehitlerimize Allah'tan Rahmet diler sevdiklerine özellikle annelerine gani gani sabırlar dilerim Allah hepsinin yardımcısı olsun çok büyük bir acı..

COSKUNUNAL

Yeni Üyemiz
Adı
coşkun
Soyadı
ÜNAL
ERDİNÇ AYARTMAZ' Alıntı:
13 askeri şehit olan bir ülkenin insanları, hala Aziz Yıldırım için ayaktaysa ve futbol denilen spor için bu ülkenin caddeleri yakılıp yıkılıyorsa; ama verilen şehitler için "vatan sağ olsun"dan fazlası denmiyorsa YAZIKLAR OLSUN!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.....

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
DEMOKRATİK ÖZERKLİK NEDİR

Demokratik özerklik, bir devlet çatısı altında siyasal egemenliğin değil ama yönetim yetkilerinin bir bölümünün yerel seçilmiş-temsili yapılara devredilmesidir.

Bugün DTK tarafından ilan edilen, BDP tarafından da benimsenen ve programında yer alan “Demokratik Özerklik”in çerçevesi, şu şekilde tanımlanıyor:
1- Türkiye siyasi ve idari yapısında demokratikleşmeyi sağlamak amacıyla köklü bir reformu öngörür.
2- Sadece devlet sistemini değiştirerek sorunların çözülemeyeceğinden hareketle, toplumun öz yeterliliğini esas alır.
3- Sorunların çözümünde geliştirilecek yöntemler için, yereli güçlendirme, halkı söz ve karar sahibi kılma felsefesiyle hareket eder.
4- Halkın karar süreçlerine dâhil olması için demokratik katılımcılığı savunur ve tüm yerel birimlerde meclis sistemini esas alır.
5- Salt “Etnik” ve “Toprak” temelli özerklik anlayışı yerine kültürel farklılıkların özgürce ifade edildiği bölgesel ve yerel bir yapılanmayı savunur.
6- “Bayrak” ve “Resmi Dil” tüm “Türkiye Ulusu” için geçerli olmakla birlikte her bölge ve özerk birimin kendi renkleri ve sembolleriyle demokratik öz yönetimini oluşturmasını öngörür.
7- Demokratik özerk yönetim, “bölge meclisi” olarak örgütlenir ve meclislerde görev alan kişiler de “bölge meclis temsilcisi” olarak tanımlanır. Meclis hem meclis başkanını hem de görevli olduğu alandaki işleri yürütecek yürütme kurulu üyelerini ayrı ayrı seçer. Başkan ve yürütme kurulu üyelerinin, meclisin aldığı kararların icrasından sorumlu olmaları öngörülür.
8- Bölgelerin her biri o bölgenin özel adı veya bölge meclisinin yetki sınırları içinde bulunan en büyük ilin adıyla anılacaktır.
9- Demokratik özerklik modelinde il valileri, hem merkezi hükümetin hem de bölge yürütme kurulunun aldığı kararları uygulamakla görevlidir. Bakanlıkların taşra teşkilatları da aynı prosedüre tabi olacaklardır. İl Genel Meclisleri, Belediye ve Muhtarlıklar gibi diğer idari yapılar varlığını korumaya devam edeceklerdir.”

ayvalikmuabbet

Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TÜRKOĞLU
İşte ülke ne hale gelmiş artık aleni korkusuzca ülkeyi bölüp kendi egemenliklerini ilan ediyorlar kimsede kılını kıpırdatmıyor valla bravo...

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Murat TÜRKOĞLU' Alıntı:
İşte ülke ne hale gelmiş artık aleni korkusuzca ülkeyi bölüp kendi egemenliklerini ilan ediyorlar kimsede kılını kıpırdatmıyor valla bravo...
Şu platformda bile ne kadar insan var kılını kıpırdatan.. Vayy benim şehidime, vayy benim vatanıma..

adem504

Takipçi Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
güngör
Ömer ADAM' Alıntı:
DİYORLARYA SÖZÜN BİTTİĞİ YER DİYE
HAYIR SÖZÜN BESMELE İLE BAŞLADIĞI YERDEYİZ
ALLAH AİLELERİNE SABIR VERSİN
PEYGAMBERİMİZE 13 KOMŞU DAHA GÖNDERDİK
MİLLETCE BAŞIMIZ SAĞOLSUN

kayseri_1960@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
Musa
Soyadı
AKAR

E

elaziz2316

Guest
    Bu da alçak ve hain teroristlere KAPAK olsun. Gün gelecek, sap dönecek keser dönecek ve hesapların hepsi dönecek.

ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI İÇİN EL-FATİHA.

myasin

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
ÖZCAN
Milletimizin başı sağolsun.
Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.
Allah ailelerine sabır versin.

varminator

Uzman Üyemiz
Adı
Selçuk
Soyadı
YILMAZ
Bütün şehit aileleri ve milletimizin başı sağolsun. Bu mübarek günde Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum...

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
kayserili.musa' Alıntı:
+1

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
tülinaydın' Alıntı:
Dün Diyarbakır'da yaşanan olaylar neticesinde kaybettiğimiz 13 fidan için TÜM TÜRKİYENİN BAŞI SAĞOLSUN. Sen susarsan, ben susarsam hakkımızı kim arar. NE ŞEHİT KANI YERDE KALIR NEDE BU KOCA TÜRK ULUSU VATANINDAN BİR AVUÇ TOPRAK VERİR.

BAYRAK ASMAKTAN ACIMIZI DİLLENDİRMEKTEN ÇEKİNMEYELİM
+++

süleyman10

Üyemiz
Adı
Süleyman
Soyadı
Kukudas
allah şehitlerimize rahmet kalanlara sabır versin şu mübarek gece 1990 da bölgede görev yapmış bir vatandaş olarak söylüyorum terör lanetiyle mücadele etmek için profesyonel askerlik sistemine geçmenin zamanı hala gelmedimi 18 di 15 e düştü 15 aylık acemi askerin  bölgeyi avucunun içi gibi bilen iyi egitilmiş ... la ne kadar mücadele etmesini bekliyoruz yazık gencecik fidanlarımıza içim yanıyor şerefsizim