ACI KAYIP..13 ŞEHİT..SUSMA TÜRK!

tuncay-kara

Üyemiz
Adı
tuncay
Soyadı
kara
S.A ARKADASLAR  ONLAR SEHİT OLARAK HAKKA YÜRÜDÜLER ALLAH CC ŞEFAATLERİNE BİZLERİ NAİL EYLESİN ARKADASLAR ...

deniliyorki yangın cıkmıs yok el bombası atılmıs vs vs  ben inanmıyorum yangına mangına
bende doguda ozel timde askerdim  cok sıcak catısmalarda gordum law dı da gordum vs vs
anılarımı anlatacak deilim elbette ama  genel kurmay acıkmalaması beni cok dusundurdu vede cok guldurdu acıkcası
bence olayın sekli bu deil  nedenmi birinci asker  vede terorist asla  el bombası atma mesafesine yaklasmaz kı zaten bu 1. si karsılıklı catısma deniyor ... ilginc
bolgede buyuk operasyonlar baslamıs sıcak temas olması muhtemel deil sıcak temas dediginiz sey ancak bir tim in arama taramasında yada pusuya dusmusseniz olur bu 2.si
3.süde 13 asker demek cok dar bir alanda cokzorlu br gecitte ancak bir arada yakalarsın ilk şok atısında belki bir ihtimal  bir arada yakalarsın .. ole el bombası atıldı law atıldı yangıncıkdı bana inandırıcı gelmiyor ...

erha1907

Takipçi Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
yücel
Bakara 154. ALLAH yolunda öldürülenlere(şehitlere), ’Onlar ölülerdir,’ demeyin. Aksine onlar diridir fakat siz farkında değilsiniz.
Ve yine Allah Resulü (S.A.V) bir hadis–i şeriflerinde vatan sevgisi imandandır buyurdu. Bu sevginin ‘’Şehitlik’’ gibi bir bedeli var.

Ancak şunu söylemeden de geçemeyeceğim Terörist başı olan şerefsizi İmralı'da beslerken acaba ölen kardeşlerimize ve vatanımıza en büyük ihaneti biz yapmıyormuyuz?
Hepimizin başı sağolsun  :( :( :( :( :(

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Aynı şeyleri görmekten siyasilerin kanı yerde kalmayacak hesabı sorulacak söylemlerini duymakdan  BIKTIKK milletvekili seçilen pkk yandaşı dişi şeytan milletin önünde konuşa bilmemizi gerilla kardeşlerimize borçluyuz diyebiliyor  komisere tokat atabiliyor sakerimizin dağlarda kovaladığı eşkiya ovada siyasete davet edilmiştir pkk propagandasını rahatça yapabilmeltedir bunlara bu rahatlığı sağlayanların neden ÇOCUKLARI ÖLMÜYOR NEDEN ATEŞ ONLARIN YÜREĞİNİ NEDEN YAKMIYOR  ONE MİNUTE'U  PKK VE PKK YANDAŞLARINA SÖYLEYİNDE İŞTE OZAMAN VATAN SAĞOLSUN DERİM BEN SEN ŞEHİDİN ANNE KARNINDAKİ ÇOCUĞUNA SORUN BAKALIM 3 YAŞINDA YETİM KALMIŞ YAVRUSUNA SORUDA NEDİYECEK BAKALIM ÇAK TOKATI KOMİSERE TOKAT ATAN ŞEYTANA SEN İŞTE OAZAMAN VATAN SAĞOLSUN

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
başımız sağolsun ALLAH ailelerine sabır  versin.