Aci Yardım

timanidis

Yeni Üyemiz
Değerli arkadaşlarım abilerim üretim hanede arka arkaya yavru veren kuşlar ben satın alıp eve getirdiğim zaman sanki birbirlerine iki yabancı gibi oluyorlar bunun sebebi nedir bilgi verirseniz memnun olurum.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
bu kuşlarda sürü psikolojisi var üretim hanede kendilerini doüal ortamlarında sanıyorlar siz eve alıp getirdiğiniz zaman alışması çok üzün sürüyor getirdiğinşz yerde 2-3 çift daha olsa belki alışmaları daha kısa sürebilir

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
bu kuşlarda sürü psikolojisi var üretim hanede kendilerini doüal ortamlarında sanıyorlar siz eve alıp getirdiğiniz zaman alışması çok üzün sürüyor getirdiğinşz yerde 2-3 çift daha olsa belki alışmaları daha kısa sürebilir

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
Recep YALÇINER' Alıntı:
Değerli arkadaşlarım abilerim üretim hanede arka arkaya yavru veren kuşlar ben satın alıp eve getirdiğim zaman sanki birbirlerine iki yabancı gibi oluyorlar bunun sebebi nedir bilgi verirseniz memnun olurum.
siz eve getirdiğinizde ortam değiştiği için, bir süreliğine ortama alışma dönemi geçirirler. bazı kuşlarda bu çok kısa sürerken bazılarında 1 - 2 ayı dahi bulabilir, özellikle evinizde başka kuş yoksa. eğer bu dönemi çabuk atlatmak istiyorsanız kuşların konumunu, kafes düzenini iyi yapmalı ve rahatsız etmemelisiniz. örneğin benim 1 çift muhabbetim varken 10 - 12 gün önce bir çift daha aldım. ortama alışmadıkları için linkte belirttiğim (link :D) garip davranışı sergilediler ve halen bu davranışları devam ediyor. sabırla alışmalarını bekliyorum.