ACİİİLLL YARDIMA İHTİYACIM VAR ..?

gümüs001

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
erol
Arkadaşlar az önce muhabbet kuşumda bit kontrolü yaparken birde NE GÖREYİM muhabbet kuşumun boyun kısmında derisinin altında yemiş olduğu yemler gözüküyor evet yanlış duymadınız yediği yemler gözüküyor BOYUN KISMINDA ... Tüylerie üflediğin zaman gözüküyor bu normal bir durummu lütfen yardım edin ?

RESİM İNTERNETTEN ALINTIDIR...

KUŞUN KURSAĞI ORADA OLACAK DEĞİL HERHALDE...

O YEM DEĞİLDİR DEMEYİN ÇÜNKÜ ÇOOK EMİNİM YEMMMM ÇOK NET GÖZÜKMEKTE ÇÜNKÜ

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
yem gözükmesi normal tüy kısmı az olduğu için yemleri görebiliyoruz yavrularda daha net gmrülür..

gümüs001

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
erol
tamam anlıyorum ama benim anlamadığım şey boyunda ne işi var boyunda derinin altında bildiğin yem gözüküyor kursak kuşun göğüs kısmında olur benim bildiğim  o yemi göğüs kısmında görsem panik yapmazdım bu kadar :)

DUMANLI

Üyemiz
Adı
ferhat
Soyadı
Gargılı
doğru diyorsun banda biraz tuhaf geldi...az önce kendi kuşumun boyun bölgesine baktım bit,pire gibi haşerlere karşı ama bulmadım sen durmunda biraz anormal geldi inşl en iyi cözüm en kısa sürede gelir...

mts.42

Takipçi Üyemiz
Yavru yetiştirdin mi hiç bilmiyorum ama yavruların kursakları enselerine kadar uzanıyor dolu olduğunda farkedersin bunu

gümüs001

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
erol
mehmet bey peki bizzat gördünüzmü siz yani bu anlattıqım şekilde........
benim kuşun ensesine baktığım zaman tüy yok zaten o kısmında yemler gözüküyor ...

gümüs001

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
erol
evet bu şekilde tam ensesinde içi yem dolu :D
yani korkmama gerek yok değilmi kuşçuya gitmeme de gerek yok :)

gümüs001

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
erol
evet arkadaşlar bir kaç kişiyee daha sordum kursağı doldukta üst tarafa çıkıyor ...