shartz
Takipçi Üyemiz
merhaba arkadaşlar. kuşum bir kaç gündür rahatsız. yediği yemleri geri çıkarıyor. dışkısında ara ara sindirilmemiş yem buluyorum( günde 1-2 defa) bugün bir veterinere götüreceğim ama iskenderunda ki veterinerler ne kadar iyidir bilmiyorum. neyse konuya gelelim; yemlerin durumu kuşlarımız açısından çok önemlidir ki bozuk yemler bir çok hastalığa sebeb olabiliyor. hatta ölümlere yol açabiliyor. şimdiye kadar açık yem alıyordum.kapalı yemi (shampion marka) bir defa aldım ama benim mubiş pek sevmedi sanki bende tekrar açık yeme döndüm. açık yemler malumunuz içinde tozlarda dahil olmak üzere zararlı mikroplar taşıyabiliyor.
1-açık yemlerin hijyen sorununu nasıl çözebiliriz?siz neler yapıyorsunuz?
2-kapalı yemler gerçekten sağlıklımıdır.
3-açık yemdeki hijyen sorununu çözebilirsek kapalı yemlerle karıştırmak doğrumudur?
4-yazın yemleri nasıl muhafaza ediyorsunuz? malum havalar sıcak(bir arkadaş buzdolabında dedi ama doğrumudur)
teşekkürler.umarım aydınlatırsınız
1-açık yemlerin hijyen sorununu nasıl çözebiliriz?siz neler yapıyorsunuz?
2-kapalı yemler gerçekten sağlıklımıdır.
3-açık yemdeki hijyen sorununu çözebilirsek kapalı yemlerle karıştırmak doğrumudur?
4-yazın yemleri nasıl muhafaza ediyorsunuz? malum havalar sıcak(bir arkadaş buzdolabında dedi ama doğrumudur)
teşekkürler.umarım aydınlatırsınız