Açık Yem Zararlımı ?

skunet02

Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
PAKSOY
Merhaba  iyi günler.Ben kanaryalarıma açık yem almak istiyorum ama internette açık yemler kuşlar için zararlı oluyor gibi yorumlar okuyorum.Bunun aslı varmıdır.

Açık yem almak için temiz bir yer biliyorum fakat Baharatçıda satıldığı için yemlere baharat kokusu sinmiş durumda.Bu koku kanaryalarıma herhangi bir sorun çıkarırmı ?

Saygılar.

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
Benim şahsi düşüncem
öyle kesin bir şey söylenemez.Ben açık yem kullanıyorum gayet de memnunum.
bazıları ambalaj satar.
Açık yemi eline alıp,aşağı doğru savur,eğer eline yapışmıyorsa iyidir.

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Taze yem taze kokar !!!

Findik fistik gibi, insanin bile cani ceker kokladikca, ... Türkiyede acik baharatlarda kurtarin ve böceklerin oldugunu kendi gözlerimle gördüm !!!  ???

Büyük üreticiler gibi 1 cuval alin ve rahat edin, öylede böylede alacaksiniz yeni, ... hep azar az almaktansa, ... alip kendiniz saklayin, nem kapmadikcada taze kalir !

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Bence açık yemin hiçbir zararı yok. Tabii temiz bir yerden ve tazeyse. Elinizi yeme daldırınca eliniz toz kaplanıyorsa o yemden almayın derim. Alacağınız yerin temiz olup olmadığına diikkat ederseniz ambalajlı yemlerden daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü ambalajlı yemler bazen bayat olabiliyor.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Kuş yedikten sonra baharat kokusununda zararı olmaz, yemin açık olmasıda, yeter ki yem küflü, kurtlu, bayat vesaire olmasın.

skunet02

Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
PAKSOY
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim artık açık yem kullanacağım.