ACİL ACİL ACİL !

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Selamun aleyküm. Yürüyüş yaparken evden kaçmış bir muhabbet kuşu buldum. Sabah 6 saatleriydi. Neyse eve getirdim su verdim belli ki cok actı. Kusculuğu bıraktığım icin yem yoktu ben de kuru ekmek verdim elimle, yedi yalnız dikkat ettim gagasında mantar var, gaga etrafına yayıldı, ne yapıp nasıl iyilestirebilirim şimdilik Terramycin sürdüm, etkiliymiş diye okumuştum ve elimle mantara dokunsam bir zararı olur mu acil bekliyorum durgunlaştı cünkü ..

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
En yakın eczaneden teramcyin  krem küçük boyları 2,3 tl arası alın ve göz ile gaga çevresine 3-4 gün sürün günde 1 kere.acil olarak da kafes ve teşkilatınızı dezenfekte edin.

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Göz çevresine mi ? Doğru gerçi gözünün tekinin üzerinde de bir sey var toz sandım ama galiba mantar bilmiyorum. Sürdüm.  Dezenfekte ederim bugün salarım biraz onu kafesi de yeniden bi dezenfekte ederim. Hergün sabah akşam süreyim mi? Yoksa 2günde 1 falan mı?

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Kremin içeriği antibiyotikdir.Kremin ağzına kaçması herhangi bir durum arz etmez.Günde 1 kez yeterli olacak.Önemli olan en az 3- gün aynı saatler de kullanmanız.

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Bugün acil olarak bi' de yeni getirdiğim için saat 6-7 gibi sürdüm, yarın ve diğer günler boyunca da öğlen versem bir sorun olmaz herhalde. Sabah o saatlerde ayakta olmam zor olacak cünkü.

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:
Kremin içeriği antibiyotikdir.Kremin ağzına kaçması herhangi bir durum arz etmez.Günde 1 kez yeterli olacak.Önemli olan en az 3- gün aynı saatler de kullanmanız.
Usta Allah razı olsun yalnız ben sabah akşam sürdüm, gözündeki mantar indi, yumuşadı sadece göz eti gibi duruyor şuan, şlk gün dışarı çıkık gibiydi. Gaga tarafındaki mantar da gaga yanları mantardan dolayı tüyler açılmıştı artık, şimdi baya azaldı çok şükür.
Ayaklara tedavi uyguluyorum bakalım sonu ne olacak .. Ayrıca diyelim artık mantar göremiyorum, kaç gün daha sürmeye devam edeyim ? Ve ayaklarındaki mantarı cözemedim , nasıl anlayabilirim mantarının geçip geçmediğini ?

E

elaziz2316

Guest
      Mantarlı bölgede göz ile görünür şekilde düzelme olur. Kurumuş kabuğu andıran görüntü kaybolur. Sürerken iyice yedirerek yavaş yavaş masaj yapar gibi parmaklarına, aralarına ve bacaklarına iyice sürmen gerekiyor.

Geçmiş olsun.

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Allah razı olsun usta ben Terramycin sürüyordum fakat vazelin de sürerim özellikle ayaklarına, çok rahatsız oluyordu habire oynatıyordu tünekte duramıyordu, videosunu koymustum neyse şimdi şükür parmaklarını arada kaldırıyor. Biraz halsizlik başladı vitaminini eksik etmiyorum fakat bakalım sonumuz hayr'ola usta.  Allah razı olsun. Unutmayacağım bi' ustasın usta, bilesin. Allah razı olsun tekrardan ..