Acil bakar mısınız ???

Eceda

Yeni Üyemiz
Adı
Seda
Soyadı
Çakır
Merhaba , kuşlarımın büyük bir kafesi var , yarın arabayla yola cıkıcaz tatile... Küçük bir kafese alsam sorun olur mu acaba ? İkisi için çokta kücük değil ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Merhabalar seda hanım bir sorun olmaz, fakat diğer kafesi de yeriniz varsa yanınıza alın uzun kalacaksanız geniş kafeste dursunlar, yemleri sürekli kafeste kalsın suluğunu yanınıza alınız yolda takmayın, dökülüp hasta olmasınlar, molalarda su takabilirsiniz.

Naula55

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Şah
Recep MANAY' Alıntı:
Merhabalar seda hanım bir sorun olmaz, fakat diğer kafesi de yeriniz varsa yanınıza alın uzun kalacaksanız geniş kafeste dursunlar, yemleri sürekli kafeste kalsın suluğunu yanınıza alınız yolda takmayın, dökülüp hasta olmasınlar, molalarda su takabilirsiniz.
Abicim sence 1 haftalık tatil için kuşları yanımızda götürmemiz mi iyi yoksa birine veya eve mi bırakalım

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Onur bey kaç adet kuş var. Ve üretim için mi besliyorsunuz yoksa, alışın diye mi bakıyorsunuz.

Naula55

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Şah
Recep MANAY' Alıntı:
Onur bey kaç adet kuş var. Ve üretim için mi besliyorsunuz yoksa, alışın diye mi bakıyorsunuz.
Abi 2 tane kuş var bir erkek bir dişi öyle büyük üretici değilim zaten daha yeni yeni alışıyorlar birbirlerine

Eceda

Yeni Üyemiz
Adı
Seda
Soyadı
Çakır
Recep MANAY' Alıntı:
Merhaba , çok teşekkür ederim cevabınız için ... Büyük kafesi yanımıza alamadık , ama küçük kafes iyi oldu,  sanki biraz daha yakınlaşacaklar gibi :) ... Dediğiniz gibi yaptım yolda ... Teşekkür ederim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk