Acil çok acil tecrübeli satıcı abiler yardım edin

erkankoc

Yeni Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
koc
Merhabalar dün 3 yavrulu  muhabbet çifti aldım en küçük yavru 15 günlük falan eve yeni geldiler diye endiseliyim haliyle kafes değişti dışı hep yuvalikta erkek çıkıp yem yiyor yavrular arada yem istiyor  yavrulara bakmama gibi bi ihtimalleri yüksek mi var mı onlara en güzel nasıl yardımcı olurum yavruları akşam kursaklardan kontrol etsem mi  besliyormu  diye en büyük endişem yavruları beslememeleri

erkankoc

Yeni Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
koc
Arkadaslar yardım edin yavruları kontrol ettim kursakları  bomboş

Sercio69

Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
ALTIN
Merhaba,
Ortam değişiklikleri ve yolculuk sonrasında etkilenen kuşlar, yavrularını beslemeyi bırakabiliyorlar. Annenin yavrulukta bulunması önemli. Eğer hiç girmiyorsa, FORUMDA açılmış ve bu konuyla ilgili fikir verebilecek birçok başlık inceledim. Eğer anne yavrulukta ise, doğanın işini yapmasını beklemek ve kafese çok sık yaklaşıp müdahale etmemekte yarar var.
Kolaylıklar, umarım işler yoluna girer.

erkankoc

Yeni Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
koc
Serkan ALTIN.' Alıntı:
Merhaba,
Ortam değişiklikleri ve yolculuk sonrasında etkilenen kuşlar, yavrularını beslemeyi bırakabiliyorlar. Annenin yavrulukta bulunması önemli. Eğer hiç girmiyorsa, FORUMDA açılmış ve bu konuyla ilgili fikir verebilecek birçok başlık inceledim. Eğer anne yavrulukta ise, doğanın işini yapmasını beklemek ve kafese çok sık yaklaşıp müdahale etmemekte yarar var.
Kolaylıklar, umarım işler yoluna girer.
Teşekkür ederim dün akşam kontrol ettim gayet beslemisler  dışı hep yuvaliktaydi zaten ☺