ACİL CVP YAZIN ARKADASLAR dişi albino

arena

Yeni Üyemiz
Adı
kürşat
Soyadı
acar
arkadaşlar 2 tane beyaz albinom var dişi 1 yaşında kuşlarım iki tane hazır erkek arıyorum
şuan 1 tanesının yeşil bır erkek attım ama erkek dişiye gore cok ufak cılız gorunuyoo ve hıc ıcraatları yokne yapmam lazım bu kuslardan yavru alabılmem ıcın cvplarını beklıyorum
selam ve dua ıle allah uretımınızı artırsın

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Bende de 2 albino var, 2,5-3 aylıklar, aralarına hemen hemen aynı yaşıt bir erkek atmıştım 1-2 aylıklarken. Şimdi iyi anlaşıyorlar, yavaştan kıskanmalar başladı. Siz de küçükken atsaydınız belki bir faydası olabilirdi bilemem orasını. Fakat bence erkek dişiden iri  ve büyük olmalı. Ve icraatları yoksa anlaşamıyorlarsa mecbur eşin birini değiştireceksiniz.
Tabi en sağlıklı cevabı yine ustalarımız verecektir.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
resimleri varsa daha iyi yardımcı olabiliriz. yaş olarak belki erke tam kzışmamış olabilir. birz zaman ihtiyaçları var. kızştırıcı mama da verbilirsiniz. ama resim koyarsanız daha net yardımcı olabiliriz

arena

Yeni Üyemiz
Adı
kürşat
Soyadı
acar
RESIM KOAYRKEN SUREKLI HATA VERIYOO FACE BOOKUN VARMI ORDAN GOSTERIYIMM

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
cevap yazıyorum  :) petşopa değil en yakınınzdaki üreticeye gidecek siniz iki tane hareketli aktif gördüğnüz erkeği alacaksınız bu kadar basit aldığnız erkek hareketli canlı olcak tünekte uyuyup duran erkeği alırsanız bir ömür yumurtlayacak diye beklersiniz evde çoğu kişi bu yüzden yavru alamıyor