Acil-Evcil Erkek Eşlenmesi

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
Arkadaşlar iyi günler;
Evcil konuşan insana alışık bir erkeği eşe attık,bundan 7 ay önce.
Eş de tuttular,hiçbir sorun,çatışma olmadı.İyi anlaşıyorlar.
Fakat son 1-2 aylık gözlemlerimiz gösterdi ki erkek çiftleşmesini bilmiyor.
Yani dişi çiftleşmek için tüm gerekleri yerine getiriyor ama erkek  çifleşmiyor.yani dişinin üzerine çıkmıyor yada çıkmasını bilmiyor.
Ne yapılmalı bu durumda?  confusedtw

gokcencelik

Uzman Üyemiz
benim de aynen böyle bir kuşum var ve artık eşe atıcam çünkü bize rahat vermiyor ısırma huyu çıktı bi de şimdi... ama çiftleşmeyi becerir mi şüpheliyim. sabır gerek.

ilbey

Yeni Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
Kaya
Aynı sorunu 2-3 yıl önce bende yaşadım. Konuşan ve bizimle haşır neşir olan muhabbet kuşuma eş aldığımda çok sorun oldu. Kesin Çözümü büyük bir kafesin içine 2 çift daha muhabbet koyduğumda çözdüm. 3 Çift kuşla beraber sürü psikolojisine girdiklerinde rekabet oluştu. Eş tutmasıda çiftleşmeside kolay oldu. Daha sonra ayrırdım ve kafesinde eşiyle bıraktım. Şu an 4. yavrularını alıyorum.

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
Hüseyin KAYA.' Alıntı:
Aynı sorunu 2-3 yıl önce bende yaşadım. Konuşan ve bizimle haşır neşir olan muhabbet kuşuma eş aldığımda çok sorun oldu. Kesin Çözümü büyük bir kafesin içine 2 çift daha muhabbet koyduğumda çözdüm. 3 Çift kuşla beraber sürü psikolojisine girdiklerinde rekabet oluştu. Eş tutmasıda çiftleşmeside kolay oldu. Daha sonra ayrırdım ve kafesinde eşiyle bıraktım. Şu an 4. yavrularını alıyorum.
keşke mekan olarak sizin yaptıklarınızı yapma fırsatım olsa  :-[