Acil ırk ve cinsiyet. LÜTFEN

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
Abiler konuşan muhabbet kuşum Paşa yı salı günü acı bir şekilde kaçırdım.(tek sevindirici tarafı biri tarafından yakalanıp dışarıda kalmaması-her ne kadar bana vermese de)
Şimdi yeni bir arkadaş aldım,cinsiyeti hakkında bilgilerinize ihtiyacım var.

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
yerli erkek..(mavi sakallarından dolayı= erkek)

Levent ACAR

Uzman Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Sen bunu ver adama kendi kuşunu geri al bence.
Yazık değil mi o kadar alışmışsınız birbirinize.
Hem nasıl vermez yahu, dağ başı mı burası?

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Levent ACAR' Alıntı:
Aynen katılıyorum.Güvercin olsa anlayacağım vermezler de muhabbet kel alaka olmuş.

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
Emre CEYHAN' Alıntı:
Aynen katılıyorum.Güvercin olsa anlayacağım vermezler de muhabbet kel alaka olmuş.
Levent ACAR' Alıntı:
Haklısınız ama vermiyor,benim diyor,ben tutmadım diyor zaten vardı diyor.Ne yapayım öldüreyim mi adamı?(düşünmedi de değilim)
Karakola gittiğim de kanatlı hayvanların kafeste bakılması gerektiğini ve yasal olarak hiçbir talebimizin karşılığının olmadığını söylediler.Kader...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Adama gıcık oldum ne adi insanlar var yaa  neeee  Gideceksin gizlice çalacaksın geri :) İnsanı zorla kötü yapıyorlar.. Neyse yeni kuşunuz hayırlı olsun şirin bir erkek maşallah. İnşallah bunu da kısa zamanda eğitirsiniz.

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Adama gıcık oldum ne adi insanlar var yaa  neeee  Gideceksin gizlice çalacaksın geri :) İnsanı zorla kötü yapıyorlar.. Neyse yeni kuşunuz hayırlı olsun şirin bir erkek maşallah. İnşallah bunu da kısa zamanda eğitirsiniz.
çok teşekkür ederim.

Murat GÖÇMEN' Alıntı:
Herkes erkek demi$  confusedtw

Bence di$i  squint

Zamanla daha net ve belli olur, ...
Murat bey beni kuşkuya düşürmeyin ne olur  ??? Emin misiniz?

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
kuşun çere renginden yola çıkarsak. dişiye benziyor.ama ilk baştada dediğim gibi kendi tecrübelerimden yola çıkarak.hiç bir dişi kuşumun yanaklarında mor tüyler yoktu.dişilerimin yanak renkleri beyazdı.sizin kuşunuzun yanak rengi maviiiii bu nedenle ilk bastada söylediğim gibi YERLİ- ERKEK. ama istisna olarak çere renginden dolayı dişi olmasıda muhtemeldir.Ve bir iltimal .net yorum yapmak zor.zamanla belli olur.örnek.bende albino var çere rengi beyaz ve pembemsi ama kus taş gibi erkek 3 kuluçka yaptırdı:DMAŞALLAH.

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
Doğan YILMAZ' Alıntı:
kuşun çere renginden yola çıkarsak. dişiye benziyor.ama ilk baştada dediğim gibi kendi tecrübelerimden yola çıkarak.hiç bir dişi kuşumun yanaklarında mor tüyler yoktu.dişilerimin yanak renkleri beyazdı.sizin kuşunuzun yanak rengi maviiiii bu nedenle ilk bastada söylediğim gibi YERLİ- ERKEK. ama istisna olarak çere renginden dolayı dişi olmasıda muhtemeldir.Ve bir iltimal .net yorum yapmak zor.zamanla belli olur.örnek.bende albino var çere rengi beyaz ve pembemsi ama kus taş gibi erkek 3 kuluçka yaptırdı:DMAŞALLAH.
:)

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Bence di$iyi andiriyor, neden derseniz, ...

Burun deliklerinin etrafi di$inin ceresini andiriyor, kafa $ekli ve cubuktaki duru$uda !!!

Hani yanilmak insanca bir durum, ve yanilan ben olim, hic mesele degil benim icin !!!

Ku$un rengi siradan ve siradi$i bir renk degil birkere, ...
Hani yinede gördügünüz gibi 100 ` de yüz net degil, henüz  confusedtw

Ve herkes erkek diyor diye erkekmi olmali $imdi  C:)

Zamanla dahada net olur, fakat bence di$i  ;)

Háyrini görün  ;)

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Yavru kuşun tünekte duruşuna, yanak rengi diye adlandırılan yere bakılarak cinsiyet tahmini yapılmaz, kuşun burun deliklerinin etrafına bakmak lazım, resimde burun deliklerinin etrafı mor gibi görülüyor, kuş erkek...

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Emin olan " ... " yerine " ! " yazar !!!

Kimin nereye baktigini o $ahislarin kendileri bilir !

Göz vardir bir baki$ta anlar, göz vardir birilerinin tirene baktigi gibi anca bakar  rotfl

Ortada tiren olsa bari  C:)

Zamani geldiginde son durumu payla$ir umarim, ... yüzde yüz belli olmuyor henüz, ve buda cok dogal 1 durum, ...

Ve " genel " ku$ tiplerine bakilinca, ele geceni aliyorlar ona buna vuruyorlar, sonucuda deforme olmu$ zavalli fakat ya$amayida hak eden yaratiklar oluyor ne yazikki !

Yeterki yavru olsun ama, 2 ebeveynin ortasi olmali herzaman !

Ayni kriterlere sahip ku$lar e$ edilmemeli !!!

Birinde tip olur, yani genel duru$ vesayre, ... digerinde`de renk olur, noksanda olsa sorun degil, ... kimi yavruda`da cinsiyet bazende hemen belli olmaz, ... ekilen onca etkenin eseridir buda, ...  :)

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
keşke şu kuşlarda da cinsel organ olsa da insanlar bu kadar tereddüte düşmese yav  scared scared
İlla yumurtlamasını mı beklemek gerek ne olduğunu anlamak için  smileki

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
İsmet TAŞÇI' Alıntı:
keşke şu kuşlarda da cinsel organ olsa da insanlar bu kadar tereddüte düşmese yav  scared scared
İlla yumurtlamasını mı beklemek gerek ne olduğunu anlamak için  smileki
kuş erkek sıkıntı yok