Aynen katılıyorum.Güvercin olsa anlayacağım vermezler de muhabbet kel alaka olmuş.Levent ACAR' Alıntı:Sen bunu ver adama kendi kuşunu geri al bence.
Yazık değil mi o kadar alışmışsınız birbirinize.
Hem nasıl vermez yahu, dağ başı mı burası?
Emre CEYHAN' Alıntı:Aynen katılıyorum.Güvercin olsa anlayacağım vermezler de muhabbet kel alaka olmuş.
Haklısınız ama vermiyor,benim diyor,ben tutmadım diyor zaten vardı diyor.Ne yapayım öldüreyim mi adamı?(düşünmedi de değilim)Levent ACAR' Alıntı:Sen bunu ver adama kendi kuşunu geri al bence.
Yazık değil mi o kadar alışmışsınız birbirinize.
Hem nasıl vermez yahu, dağ başı mı burası?
çok teşekkür ederim.Mehtap YILMAZ' Alıntı:Adama gıcık oldum ne adi insanlar var yaa neeee Gideceksin gizlice çalacaksın geriİnsanı zorla kötü yapıyorlar.. Neyse yeni kuşunuz hayırlı olsun şirin bir erkek maşallah. İnşallah bunu da kısa zamanda eğitirsiniz.
Murat bey beni kuşkuya düşürmeyin ne olur ??? Emin misiniz?Murat GÖÇMEN' Alıntı:Herkes erkek demi$ confusedtw
Bence di$i squint
Zamanla daha net ve belli olur, ...
Doğan YILMAZ' Alıntı:kuşun çere renginden yola çıkarsak. dişiye benziyor.ama ilk baştada dediğim gibi kendi tecrübelerimden yola çıkarak.hiç bir dişi kuşumun yanaklarında mor tüyler yoktu.dişilerimin yanak renkleri beyazdı.sizin kuşunuzun yanak rengi maviiiii bu nedenle ilk bastada söylediğim gibi YERLİ- ERKEK. ama istisna olarak çere renginden dolayı dişi olmasıda muhtemeldir.Ve bir iltimal .net yorum yapmak zor.zamanla belli olur.örnek.bende albino var çere rengi beyaz ve pembemsi ama kus taş gibi erkek 3 kuluçka yaptırdıMAŞALLAH.
kuş erkek sıkıntı yokİsmet TAŞÇI' Alıntı:keşke şu kuşlarda da cinsel organ olsa da insanlar bu kadar tereddüte düşmese yav scared scared
İlla yumurtlamasını mı beklemek gerek ne olduğunu anlamak için smileki