Acil Kuşlarıma bakarmısınız cinsiyetleri nedir

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
http://g1212.hizliresim.com/14/8/gqbhj.jpg
http://g1212.hizliresim.com/14/8/gqbtt.jpg
http://g1212.hizliresim.com/14/8/gqbmn.jpg
http://g1212.hizliresim.com/14/8/gqbpu.jpg
http://g1212.hizliresim.com/14/8/gqbx7.jpg 
arkadaşlar beyaz olan benım kendı kusum dıgerını bugun erkek dıye petshoptan aldım eve getırdım ayrı kafeslere koydum saldıgımda ıkısını benım kusum dıgerının uzerıne cıkmaya calıstı govdesıne ayagını koyuyor yesıl olan nereye ucsa arkasından gıdıyor opusuolar beeyaz olan yesılın kafasını falan da kaşıyor yeşili erkek diye aldım anlayamadım da fakat ben cınsıyetlerını bılmıorum yardımcı olursanız sevınırım teşekkurler

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
arkadaşlar sizce aynı kafese mi koyayım kuşları anlaşıyor gıbıler ama erkek dıye aldım yeşili kafamı karıştırdı bu durum erkek erkege kur yapabılıyormus zaman zaman merak ettım

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
İkiside genç kuşlar.yeşil erkek diğeri ise dişi.

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
ilginiz için çok teşekkür ederım fakat beyaz olan yeşilin üzerine çıkıo gövdesıne ayak atıyor sizce dişi bunları yaparmı ustune cıktı cıftlesme pozısyonu aldı yeşilin üzerinnde ayrıca su anda yeşili kafesıne koydum beyaz olan kafesın uzerınden ayrılmıo ucup ucup tekrar yeşilin kafesıne konuyor ?

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
başka yardımcı olabılıcek yok mu arkadaslar teşekkür ederim :)şimdide beyazı kafesıne koydum fakat yerınde duramıyor napmalıyım sızce arkadaslar yardım

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
son resim hariç
diğer resimlerde ikiside erkek gibi
sağlıklı olması açısından kuşları elinize alıp cerelerinin mat bir ışıkta resmini çekip koyabilirmisiniz??

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
inanırmısın mert abı herkese yardımını gordugumden dolayı özel mesaj atıyordum sana ki sen yine yazmıssın abı hemen resım cekıp koyuyorum daha saglıklı goruntu acısından teşekkürler

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mustafa AK' Alıntı:
inanırmısın mert abı herkese yardımını gordugumden dolayı özel mesaj atıyordum sana ki sen yine yazmıssın abı hemen resım cekıp koyuyorum daha saglıklı goruntu acısından teşekkürler
sen saol emi:)
ben dahil diğer forum üyeleri, birbirimize elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz..

motokurye

Takipçi Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
seviş
ikiside erkek ve oyun yaptıkları için size öle gelmiştir
kuşlarınız daha cok küçük
allah nazardan saklasın
maşallah cok güzeller

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
ikiside erkek ve çift olmak için baya küçükler
biraz daha büyüdüklerinde ikisininde ceresi koyu pembe hal alacak..
ve güzel yavrular...

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
Mert AYDIN' Alıntı:
ikiside erkek ve çift olmak için baya küçükler
biraz daha büyüdüklerinde ikisininde ceresi koyu pembe hal alacak..
ve güzel yavrular...
çok sağol abi bende ole dusundum cunku hafıf morluk var ıkısınınde cehresınde fakat yeşil ortama yenı geldıgınden olsa gerek bısıy yapmadı fakat opüşmelerını falan anlamadım oyun oynuyorlardı o zmn bide dedıgınız gıbı beyaz olan elıme dogdu henüz 2,5 3 ay cıvarlarında en az 3,5 ay kadar beklicem eşe atmak ıcın cok saolun tekrar teşekkurler :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mustafa AK' Alıntı:
çok sağol abi bende ole dusundum cunku hafıf morluk var ıkısınınde cehresınde fakat yeşil ortama yenı geldıgınden olsa gerek bısıy yapmadı fakat opüşmelerını falan anlamadım oyun oynuyorlardı o zmn bide dedıgınız gıbı beyaz olan elıme dogdu henüz 2,5 3 ay cıvarlarında en az 3,5 ay kadar beklicem eşe atmak ıcın cok saolun tekrar teşekkurler :)
sende saol
genç kuşlarda öpüşme ve birbirlerine yem kusma görülür
güzel ve sağlıklı kuşlar
mamalarını ve vitaminlerini eksik etme
inşallah çift olduklarında güzel yavrular alırsın...

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
Mert AYDIN' Alıntı:
sende saol
genç kuşlarda öpüşme ve birbirlerine yem kusma görülür
güzel ve sağlıklı kuşlar
mamalarını ve vitaminlerini eksik etme
inşallah çift olduklarında güzel yavrular alırsın...
çok teşekkürler abı ıkısıninde mamaları kendı yaptıgım ballı krakerlerı gaga taşları kalamarları kumları yemlerı mevcut gozum gıbı bakıorum zaten ınsallah yavrusunu almak da nasip olur teşekkurler :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mustafa AK' Alıntı:
çok teşekkürler abı ıkısıninde mamaları kendı yaptıgım ballı krakerlerı gaga taşları kalamarları kumları yemlerı mevcut gozum gıbı bakıorum zaten ınsallah yavrusunu almak da nasip olur teşekkurler :)
ooo bakımları süper hadi hayırlısı...