Acil satılık erkek show jumbo (ANKARA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilyascan alıcı

Yeni Üyemiz
Adı
ilyascan
Soyadı
alıcı
ya sabır... arkadaşlar kuşun jumbo yada çek yada bilmem ne olması koca sitede sadece sizimi gerdi ?

mavi olan kuş satılmıştır. alan kardeşime hayırlı olsun ilan silinebilir.

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
İlyascan ALICI.' Alıntı:
ya sabır... arkadaşlar kuşun jumbo yada çek yada bilmem ne olması koca sitede sadece sizimi gerdi ?

tavrınız hiç hoş değil..Karahan Bey, Mert abi, diğer arkadaşlar hiç kimse sizi kırıcı rencide edici konuşmamış..Dahası söylediklerinde de sonuna kadar haklılar..

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
İlyascan ALICI.' Alıntı:

dostum bızı geren degıl de ılgılendıren seyler var  bız bu sıtede  kımlerı nelerını gorduk cok sabır cekenı de gorduk meraklanma sen.......
Bızım maksadımız yanlıs satısları onlemek  senın gıbı show dıye satın alıpta sonra show dıye  satanları da gorduk..
Sonuc ne  bılıyormusun dostum  satın alan garıbanın  ahı burada  bız uyardıktan sonra cıkıyor  baslıyor  ah etmey haram etmeye....
Goz  gore  gore  de  cek kalem kusunu  show dıye sattırmayız  su dakkandan sonra  bu yorumlardan sonra da  alan  saftır.....
Sen ıyı nıyetımızı heralde ukalalık olarak algıladın bızım...
Bence sende sorun var  cek kusunu hala  daha  show dıye ılanda tasıyorsan bence  kendını bır sorgula cek kusu  o kadar ustadın uyarmasına ragmen halen daha  show  yada  jumbo dıye ılanda tutuyorsan kendı vıcdanını bır sorgula.. Sahı satılmıs  zaten kus  show  jumbo adı altında  su dakkandan sonra bısey olmaz ama... Bu sekılde satılan kus sahıplerı sonra buraya gelıp gercegı ogrendıgı zaman kı duygularını ve dusunduklerını duyar gıbıyım.... Sanırım anlamıssındır ne demek ıstedıgımızı....

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
O.Sami ŞEN' Alıntı:
tavrınız hiç hoş değil..Karahan Bey, Mert abi, diğer arkadaşlar hiç kimse sizi kırıcı rencide edici konuşmamış..Dahası söylediklerinde de sonuna kadar haklılar..

pardon kardesım sen yanlıs  anladın galıba  ?? Yoksa ben mı yanlıs anlıyorum  Mert  abımıe  laf dıyen yok saten kımsede  dıyemez de gordugum de  lafımı da esırgemem..

zemeskis

Takipçi Üyemiz
Karahan UZUN.' Alıntı:

pardon kardesım sen yanlıs  anladın galıba  ?? Yoksa ben mı yanlıs anlıyorum  Mert  abımıe  laf dıyen yok saten kımsede  dıyemez de gordugum de  lafımı da esırgemem..
Karahan bey sami bey size değil ilan sahibine soylemis. 

Aslında bu şekilde yanlış ilan verenleri özel mesajla uyarip, uymadığı taktirde ilanini silmek lazim.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zemeskis

Takipçi Üyemiz
Karahan UZUN.' Alıntı:

Aslında bu şekilde yanlış ilan verenleri özel mesajla uyarip, uymadığı taktirde ilanini silmek lazim.

zemeskis

Takipçi Üyemiz
Karahan UZUN.' Alıntı:

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Ersin BEDİR' Alıntı:

VALLAHI IKI GUNDUR  USTUNE DUSE DUSE YANLIS SATIS ILANI YAPTIGINI SOYLEDIK ETTIK ELBETTE  GOREN YETKILI OLMUSTUR  YADA GORMEMISTIR.. VE  ASLINDA  ILAN KONTROLU  YAPILMASI GEREK BU KONU  YETKILILERLE PAYLASILMALI... SONUCTA  SITE SAHIPLERI  ABILERIMIZ  BU YAZISMALARI OKUYACAKLARDIR..
UYGUN OLMADIKLARINA INANDIKLARI ILANLARI  SILEBILIRLERDE...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Karahan UZUN.' Alıntı:

Ersin BEDİR' Alıntı:

Karahan UZUN.' Alıntı:
VALLAHI IKI GUNDUR  USTUNE DUSE DUSE YANLIS SATIS ILANI YAPTIGINI SOYLEDIK ETTIK ELBETTE  GOREN YETKILI OLMUSTUR  YADA GORMEMISTIR.. VE  ASLINDA  ILAN KONTROLU  YAPILMASI GEREK BU KONU  YETKILILERLE PAYLASILMALI... SONUCTA  SITE SAHIPLERI  ABILERIMIZ  BU YAZISMALARI OKUYACAKLARDIR..
UYGUN OLMADIKLARINA INANDIKLARI ILANLARI  SILEBILIRLERDE...
sağlık olsun arkadaşlar zaten kime oo hayırlı satışlar v.s. yazsak iyi insan oluyoruz
ama kuşla ilgili bir eleştiri yapsak hemen tu kaka oluyor, boş verin relaxx
kimler geldi kimler geçiyor bu siteden
biz üzerimize düşen vazifeyi yorumu yapalım gerisi satanın ve alanındır bye bye

rehberalpar@gmail.com

Takipçi Üyemiz
İlyascan ALICI.' Alıntı:
bişey demiyorum size sadece yaptığınız ayıpp....

ilan silinebilir...
Kardeş hepimiz ilan weriyoruz ama önemli olan eksiklerin giderilmesi beni yanlış anlama ilanına saygım war ama içindeki yanlış bilgiye we fiyatına saygım yok eksiğini gör bence senin inandığın jumbo teriminin bu olmadığı gerçeğini değiştiremezsin alanada yazık fiyat düşür kuşu çek yap  ozamn satışın hayırlı olsun sanada alıcıyada hade eywla.

mksarikaya

Üyemiz
Burada ilan verenin niyetini bilemeyiz belki kuşu gerçekten show sanıyor belki de yeni kus beslemeye başlayacak bir arkadaşı yanıltmaya .önemli olan bu ilanın silinmesidir. Tartışmaya gerek yok . Bu arkadaşın sattığı ayardan tanesi 30 liradan en az 20 tane almak kaydıyla istenilen adette satış yapabilirim.  Güzelde para kazanırım :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bu tartışmaya dahil olmayacaktım ama dayanamadım öncelikle arkadaşlar İlyascan kardeşim genç bir kardeşimiz yanılmış yada yanıltılmış olabilir yada haklıdır fotoğraflar yanıltıcıdır bununla ilgili kesin bir yorum yapamam. Sadece şunu söylemek istiyorum bazı yorumlar hiç hoş olmamış güzellikle anlatmaya çalışan arkadaşlarda olmuş sözüm onlara değildir kesinlikle. Daha da uzatmaya gerek olmadığıda aşikardır.

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
Arkadaslar aynı cins ve irilikte bendede kuşlar var hatta yavrularını aldım.pek fazlada yavru vermiyorlar.2-3 yavruya bakabiliyorlar.ben bu kuşları irilik ve basından kuyruğuna kadar uzunluğu ayrıca döş kısmının ve boynunun genişliliği , kafa yapısı bakımdan İNGİLİZ MUHABBET KUSU olduğunu biliyordum.ve bende ki kuslarada İngiliz veyahut İngiliz kırığı diye tabir ediyordum.çekoslavak biraz daha irilik yönünden , daha bi az iri ama kanatları ve kusun uzunluğundan bu cins olarak tanımlandığını biliyorum.Ama arkadasın kusu kesinlikle SHOW JUMBO değil.bu konuda yapılan tespit doğru .o vasıfta bir kus değil kırığı da değil.ben İNGİLİZ olarak niteliyorum.Arkadaslar yanlışım varsa düzeltin bende öğreneyim.bilmemek ayıp değil.burada illa herkez kus satacak die bi kaide yok .bilgi sahibi olmak bilgi paylaşmakta kimi zaman güzeldir.kalın sağlıcakla.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Bu tartışmaya dahil olmayacaktım ama dayanamadım öncelikle arkadaşlar İlyascan kardeşim genç bir kardeşimiz yanılmış yada yanıltılmış olabilir yada haklıdır fotoğraflar yanıltıcıdır bununla ilgili kesin bir yorum yapamam. Sadece şunu söylemek istiyorum bazı yorumlar hiç hoş olmamış güzellikle anlatmaya çalışan arkadaşlarda olmuş sözüm onlara değildir kesinlikle. Daha da uzatmaya gerek olmadığıda aşikardır.
ortada bir tartışma yok
herkez yorumunu yapabilir
bu yorumların karşısına
BOŞ BOŞ KONUŞUP DURMAYIN
şeklinde o, bu, sen, kim bu şekil cevap yazarsa tarafımca cevabını alır mehtap hanım
burada 40 kişi aynı şeyi söylüyor arkadaş hala diretiyorsa ve uslubunu kaydırmaya başlıyorsa ve sizin dediğiniz gibi genç biriyse bu ona uslubunu kayırma hakkını vermez
hani derlerye biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz
evt sitede 2.5 yıldır varım kimin ne olduğunu ne zaman katıldığını sonra yok olduğunu v.s.v.s.
konu zaten kapanmış sayılırdı
tuzu eken siz oldunuz ve bu yorumumu yazmama sebepte siz oldunuz hadi konu yine hortladı...
bu nedir ya adama kuşun show değil dedik
anaaa kötü insan olduk yorumlar hoş olmamışmış!!
doğru ya DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLARMIŞ,

önceki sayfadada yazmıştım
nedense insanlara yağlama yaparak
hayırlı satışlar v.s. v.s. yazınca birşey yok
ama kuşu eleştirince TU KAKA....
bence admin konuyu kilitlesin
yoksa uzayıp gidecek.

zemeskis

Takipçi Üyemiz
Mert AYDIN' Alıntı:
ortada bir tartışma yok
herkez yorumunu yapabilir
bu yorumların karşısına
BOŞ BOŞ KONUŞUP DURMAYIN
şeklinde o, bu, sen, kim bu şekil cevap yazarsa tarafımca cevabını alır mehtap hanım
burada 40 kişi aynı şeyi söylüyor arkadaş hala diretiyorsa ve uslubunu kaydırmaya başlıyorsa ve sizin dediğiniz gibi genç biriyse bu ona uslubunu kayırma hakkını vermez
hani derlerye biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz
evt sitede 2.5 yıldır varım kimin ne olduğunu ne zaman katıldığını sonra yok olduğunu v.s.v.s.
konu zaten kapanmış sayılırdı
tuzu eken siz oldunuz ve bu yorumumu yazmama sebepte siz oldunuz hadi konu yine hortladı...
bu nedir ya adama kuşun show değil dedik
anaaa kötü insan olduk yorumlar hoş olmamışmış!!
doğru ya DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLARMIŞ,

önceki sayfadada yazmıştım
nedense insanlara yağlama yaparak
hayırlı satışlar v.s. v.s. yazınca birşey yok
ama kuşu eleştirince TU KAKA....
bence admin konuyu kilitlesin
yoksa uzayıp gidecek.
Mert beyin bu yorumunun altina sonsuz defa imza atarim. Damızlık show jumbo başlığının altına ilan açıyorsan show jumbo koyacaksin. İlan sahibi olan arkadaş yanlisinda israr ederse gereken cevabı alir. Ki aldi da. Millete mercedes satiyorum diyerek toyota satamaz. Bizim basimiza geldi uyariyoruz. Uyarmaya da devam edecez.

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
Arkadaşlar forumlar zaten tartışma yeridir.tartışmaktan kasıt kavga etmek değildir.herkes fikrini ve eleştirisini yapar.ben burada bulunan herkesi aklı selim insan olarak görüyorum.Herkes satış ilanı hakkında fikrini yazmış.diger bir husus forumda aşırı derece yağdanlık var.herhangi bir arkadaş ilan verir ve o yağdanlık hiç yorum yazmazken vasıfsız kusu ilana koyup fahiş rakamla satışa sunan arkadaşa şakşakçılık yapan zihniyet neden bu eleştirilere bu kadar tahammülsüz onuda anlamış değilim.bence forum adminin bu tür ilanları süzgeçten geçirip yayına sunması gerekir.adam Jumbo dahi olmayan kusa Show Jumbo yazmış birde acill acilll -diye eklemiş.:) iyi geceler arkadaslar .

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Doğan YILMAZ' Alıntı:
Arkadaşlar forumlar zaten tartışma yeridir.tartışmaktan kasıt kavga etmek değildir.herkes fikrini ve eleştirisini yapar.ben burada bulunan herkesi aklı selim insan olarak görüyorum.Herkes satış ilanı hakkında fikrini yazmış.diger bir husus forumda aşırı derece yağdanlık var.herhangi bir arkadaş ilan verir ve o yağdanlık hiç yorum yazmazken vasıfsız kusu ilana koyup fahiş rakamla satışa sunan arkadaşa şakşakçılık yapan zihniyet neden bu eleştirilere bu kadar tahammülsüz onuda anlamış değilim.bence forum adminin bu tür ilanları süzgeçten geçirip yayına sunması gerekir.adam Jumbo dahi olmayan kusa Show Jumbo yazmış birde acill acilll -diye eklemiş.:) iyi geceler arkadaslar .
"diger bir husus forumda aşırı derece yağdanlık var.herhangi bir arkadaş ilan verir ve o yağdanlık hiç yorum yazmazken vasıfsız kusu ilana koyup fahiş rakamla satışa sunan arkadaşa şakşakçılık yapan zihniyet neden bu eleştirilere bu kadar tahammülsüz onuda anlamış değilim"

Doğan kardeşim iyi yakalamışsın anlatmak istediğimi...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Bu tur konular görüldüğünde Lütfen beni yada selahattin abiyi bilgilendiriniz,malum tek tek butun yorumları okuyamıyoruz,saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...