(Acil) sıkıldım artık bu olaydan

bycannby

Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
G.
2 muhabbet kuşum var ikiside 1,5 yaşındalar ancak dişi kuş kafese bağlı olan yuvaya girip içerde takılı ancak erkek kuşumu içeri almıyor. neden böyle bişey yapıyor normalmi erkrk kuşum yuvanın önende durayo ama içeri alınmıyo normal bişeymi dişiler erkeği yuvaya almazmı ?

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Erkek kuş ceza sahasına girmiş bikere  birazdaha sabırlı olup gol atmasını beklemek vitamin takviyesi yapın.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
ACELE ETMENİZE GEREK YOK ERKEK KUŞ İLLA YUVAYA GİRMESİ GEREKTİR DİYE DE BİR SEY YOKTUR... ZAMAN VE SABIR  BEKLEYİN...

mersin

Üyemiz
Adı
Hüdaver
Soyadı
DEVECİ
Es selamü aleyküm; SABIR....SABIR..SABIR... ALLAH cc hz cüm.kolaylıklar nasib etsin AMİN

MEMDUHTUNCEL

Üyemiz
Adı
M.H.Memduh
Soyadı
TUNCEL
Bu bir süreçtir.
Arkadaşlarımın da dedikleri gibi sabır gerekli.
Bir de bir detay var ancak sizin durumunuzu bilmeden yazıyorum ve sizi konu dışın da tutuyorum.

Bazı arkadaşlarımız yuva astıkları zaman çiftleri olur olmaz rahatsız ederler.
Elbette ki bakmak gerekir ancak bu bakmanın amacı kendi merağımızı tatmin için olmamalı.
Yavru almaya başladığımız zaman yavruların sağlık durumlarını kontrol etmek ve her hangi bir aksilik olup olmadığını görmek için olmalı.

m. kandemir

Yeni Üyemiz
Adı
Muhammed Talha
Soyadı
Kandemir
benim muhabbet çiftimde aynı şekilde. dişi sürekli yuvalığa giriyor bi kaç dakika içerde kalıyor erkek bazen yuvalığa kafasını sokuyor yem veriyor gibi geldi bana. ama bazende dişi çıkıp erkeği kovalıyor, uzaklaştırıyor. cere renkleri ikisininde çok koyulaştı. yumurtalı mama veriyorum hergün veya iki üç günde bir. bugün erkek dişinin üzerine atladı ama dişi kaçtı yani fırsat vermiyor hala. öpüşmüyolar bile .d  yapmam gereken bişey var mı, yoksa dediğiniz gibi sadece sabır mı :-X

serhat koymalı

Üyemiz
Çiftler genelde birbirlerini öper, kaşır yanyana durmaktan rahatsız olmazlar yiyecek için kavga etmezler. Bunların tersi bir durum sözkonusu ise kuşlarınızın gerçekten çift oldukları tartışılır iyi gözlem yapmak gerekli.Benim fikrim bu yönde.