Acil yardım abilerim, kardeşlerim...

ahmetkılıç753

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kılıç
Öncelikle merhaba arkadaşlar forumunuzla sorunumda dolayı tanıştım. Gerçekten güzel bir ortam olmuş. Sorunuma gelecek olursak:

Kuşumun son 3-4 günde gaga kenarında böyle birşey çıktı kuşun sağ tarafında da var ama gene biraz küçük sizce bu nedir?

Şimdiden teşekkürler...

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Ahmet kardeş hoş geldin kuşun maalesef mantar olmuş vazelin  ve avipom merhem sürerek kısa sürede geçirirsin kafes dezenfekte edip yıka yemlikleri suluklar henüz ilerlememmiş geçmiş olsun.

ahmetkılıç753

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kılıç
Çok teşekkür ederim. Muhabbet kuşları çok tatlı hayvanlar ama hassaslıkları büyük sorun oluyor.

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Aslında gerekenler yapıldığında çok sağlam kuşlardır muhabbetler öyle kolaykolay hastalanmaz ısı farkları olmaz dengeli besler ve hijyen kurallarına uyarsanız eğitimli kuşu parmakta omuzda severek ele almayıp tüy sağlığını bozmazsanız uzun yıllar dostunuz olarak kalır.

ahmetkılıç753

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kılıç
Şuan evde vazelin bulamadım yarın sabah süreceğim. Şimdi kafesi tertemiz yaptım benim giresim geldi. :D

ahmetkılıç753

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kılıç
Çok özür dilerim gene rahatsız edecem ama vazelin çok katı kuşa süremiyorum. Bunum ilmi nedir?

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Kulak pamuğu yardımıyla sürebilirsin. Çok fazla abartılı sürmenize gerek yok.az birşey sürseniz yeterli.o vücut ısısıyla kendiliğinden eriyor zaten ayağında mantar varsa çok azda ayağına süre bilirsiniz.tüyüne gelmemesine dikkat edin..

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Ayrıca musunuz hasta gibi duruyor.havuç rendeleyip verin.ve yumurta başlayıp verin.ama yumurta çabuk bozuldugu için yumurtayı 1-2 saat sonra kafesten alın

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Soğuk algınlığı varsa baytril diye bir ilaç var ondan vermeniz gerekiyormuş, geçenlerde bana öyle söylemişti arkadaşlar, ayrıca kafesine ballı yem felanda as