Acil yardim edin lutfen😳

Gamze0638

Yeni Üyemiz
Adı
Gamze
Soyadı
Bozkurt
Cuma gunu uretimhaneden yumurtasi poposunda bir cift muhabbet kusu aldm getirdim geldigi gunden beri yuvaliga giriyo fakat bu iki gundur daha sik giriyo hatta cikmiyo hic diyebilirim ama henuz yumurtlamadi yuvaliga baktigimda yumurta falan yok kus yuvaliktan cikmiyor ciksa bile 5 10 dakika kafesinde telinde durup geri giriyor. Bazende erkekle disi ikisi giriyo bunun sebebi nedir? Disi artik geceleri bile yuvalikta uyuyor Erkek ise geceleri kafesin icinde gunduz ise yuvaligin agzinda bekliyo cogu zaman. Benim kusum ne zaman kac gun sonra yumurtlar acaba? Yumurtlasa bile Yumurtladigini yuvaliga bakmadan anlamam mumkun mu? Kusura bakmayin arkadaslar biraz uzun oldu?

kralbosna

Takipçi Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
ince
Kuşlar yeni ortam değiştirmiş şu süreçte dişi kuşu gözlemleyin dışkısı büyük mü ona bakın dişinin kanatları düşük ve popa kısmında şişlik varsa sabredin . yuvadan çıktığında ürkütmeden bakabilirsiniz yumurta var mı diye.

Gamze0638

Yeni Üyemiz
Adı
Gamze
Soyadı
Bozkurt
Diskisi normalden kat kat fazla yuvadan cok nadir cikiyo kusu aldigimizda yumurtlayacakti yani yumurta poposundaydi eve getirelide yaklasik 1 hafta oldu anlamadigim kac gun icinde yumurtlar bi kus gunduzleri cogu zaman erkekle birlikte yuvalikta duruyo gecede yuvalikta uyuyo disi yuvaligin icine baktigimda kusun tuyu cok fazlaydi temizlemeli miyim sizce talas var zaten yksa hic dokunmamalimiyim

kralbosna

Takipçi Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
ince
Kuşunuzu elinize alın göğüs kısmını kontrol edin zayıflama var mı diye popo kısmına bakın siyahlaşma var mı onu kontrol edin bunlar yoksa kum verin kuşa sabredin bekleyin

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Hayvanlar yer değişikliğinden stres yapar rahatsız etmeyin şık bakmayın inşallah yuvaya yumurtlar kafese yemlige başka yere yumurtlarsa kirilmamissa alın yuvaya koyun

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Şu anda yuvalığa dokunmayın, temizlemeyın, sık sık acıp bakıp rahatsız etmeyin.yumurta gelmesi yakındır