ACİL YARDIM EDİN SHOW JUMBO ERKEĞİM HASTAA !!!!!

selman22

Üyemiz
Adı
SELMAN
Soyadı
TAŞKIN
ARKADAŞLAR SHOW JUMBO ERKEĞİM ÇOK HALSİZ VE KAFES DİBİNDE DURUYOR ÜFLESENİZ YIKILICAK GİBİ . EVE GELDİĞİMDE ÇOK SICAKTI ORTAMI KANATLARINI ACIYORDU AGZINDAN NEFES ALIYORDU GÜNEŞ ÇARPMIŞ OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE EVİTSE TOZ VİTAMİNİ SU İLE KARIŞTIRDIM ŞIRINGA İLE VERDİM VE ÇOK AZDA ELMA SİRKESİ VERDİM SU İLE KARIŞTIRIP . ORTALAMA 1 SAAT GEÇTİ FAKAT BİR GELİŞME YOK KAFESİN DİBİNE BAKTIM VE DIŞKISI SU ŞEKLİNDE İSHALDA OLABİLİR NE YAPABİLİRİM ARKADAŞLAR KURTARMAM GEREK BENİM BU KUŞU YARDIM EDİN LÜTFEN

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
selam. bu tip rahatsızlıklar incelenmeden tanı koyulabilecek durumlar değildir. Mutlaka bir veterinere göstermeniz gerekmektedir. Buradan size hastalığı değil hastalığın teşhisinden sonraki kullanılabilecek ilaçları önerebiliriz.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
selam. bu tip rahatsızlıklar incelenmeden tanı koyulabilecek durumlar değildir. Mutlaka bir veterinere göstermeniz gerekmektedir. Buradan size hastalığı değil hastalığın teşhisinden sonraki kullanılabilecek ilaçları önerebiliriz.
+1

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
yem yiyor mu? gözle görülen bir zayıflık var mı?

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
yem yiyor mu yemiyorsa veterine götürmeni tavsiye ederim. götürme imkanın yoksa elinle besleyebilirsin yoksa kuş ölür.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Ben olsam kuştan anlayan veteriner arayana kadar, kuştan anlayan bir üreticiye götürürdüm kuşu.