acil yardım erkek muhabbet kuşları ölüyor

aksamcinet

Yeni Üyemiz
Adı
kaan
Soyadı
kurt
2 senedir beslediğim 2 çift muhabbet kuşum vardı onlardan bir çiftten yumurta ve 2 yavru aldım sonra 2 yavru daha aldım ilerde çiftleştirmek için
bir çiftimin dişisinde kuruma hastalığı olunca bir dişi aldım  6 ay sonra erkek muhabbet kuşum öldü 3 gün sonra diğer  çiftinde erkeği öldü yumurtlayan dişinin yanına bir erkek daha aldım çiftleşsinler diye fakat kuş maalesef bu sabah öldü ölümler ani  oluyor sebebini çözemedim

blueeagle1

Yeni Üyemiz
Adı
Halil
Soyadı
Yakupoğlu
en yakın veterinere git varsa ölen kuşunuda götür  siteyi beklersen çok geç kalabilirsin  site genelde şatışa alakalı konulara dönmüş faydalı bilgilerde mevcut ama anında yardım alman çok zor araştır ama evvela işi hekime bırak ben bir hafta evvel yazı yazmıştım kuruma ile alakalı  ama cevap gelmedi  uk den getirttim veteriner tavsiyesi ile luş iki günde iyileşti  geçmiş olsun  Bu arada kuşlara yapabileceğin en iyi şey kafesini büyük tut ve altlarını ızgara olsun olmasın hergün temizle  suyun asitlenmesini sağla haftada 1 kere propik ilaç haftada 3 gün  vitamin haftada 1 gün kuvvetlendirici haftada bir yada iki gün verdiğin  herşeyi kağıga yaz ki düzenin olsun  suyu kesinlikle hazır su kullan bulabilirsen damacana yada 10 litlrelik al  kısacası senin yattığın yer nasılsa  kuşada aynı şartları sağlamaya çalış ne hastalık kalır nede birşey

blueeagle1

Yeni Üyemiz
Adı
Halil
Soyadı
Yakupoğlu
bu rada YUMURTA HAŞLAMASINI TAMAMEN UNUT GİTSİN KESİNLİKLE KULLANMA  aynı protein değerlerine sahip güzel yemler var  onları kullan