ACiL yardim "ishal ve Kusma"

haci

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
umut
2 hafta once aldigim bir cift iki aylik kusumdan erkek olan cok hareketliydi ta ki bugune kadar. bugün halsiz ve kabarik durmaya basladi disi ile ilgilenmiyor. tam olarak sivi olmasada diskisi yari ishal durumda ve kustugunuda gördüm cok uzuldum. ne yapmaliyim? acil yardim bekliyorum..

astonis

Takipçi Üyemiz
Adı
utku
Soyadı
joy
çok gecmıs olsun ıshal ıcın kanarya yemı haslanmıs patates lapa pılav verebılırsın ıyı gelıyor kusma ıcınde ustadlar yardımcı olacaktır

haci

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
umut
kuşun hastalik belirtileri göstermeye başlamasinin ustunden 24 saat gecmeden ölümü gerçeklesti. cok hizli kotulesti ve öldü. nirdan acil yardim istememe ragmen okuyup ilgilenmeyenlere cok tesekkur ediyorum..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ufuk UMUT' Alıntı:
kuşun hastalik belirtileri göstermeye başlamasinin ustunden 24 saat gecmeden ölümü gerçeklesti. cok hizli kotulesti ve öldü. nirdan acil yardim istememe ragmen okuyup ilgilenmeyenlere cok tesekkur ediyorum..
Yapacak bir şey yok ki Utku abi yapmanız gerekenleri yazmış. Sizin hayvan öldü diye biraz moraliniz bozuk galiba. Kimse bildiği bir şeyi yazmaktan çekinmez. Bilmediği bir şeyi yazsın da kuş daha mı kötü olsun. Sanki bizim suçumuzmuş gibi söylemişsiniz. Geçmiş olsun ama yapmanız gerekenler Utku abinin yazdıklarıydı.